Ο Αρκαδικός κέρδισε όσα περισσότερα μπορούσε στο ΔΑΚ Τρίπολης (Αρκαδικός – Παναθηναϊκός 61-78)

Το ματς δεν αξίζει ιδιαίτερης κριτικής. Ο Παναθηναϊκός φρόντισε εξ αρχής να πάρει το προβάδισμα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει τη μεγάλη διαφορά. Ο Νουουτίνεν έκανε ό,τι μπορούσε -βασικά έκανε απίστευτα πράγματα- για να κρατήσει τον Αρκαδικό μέσα στο ματς, αλλά κάθε φορά που οι γηπεδούχοι πλησίαζαν ο Παναθηναϊκός έβρισκε τις λύσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το ματς δεν αξίζει ιδιαίτερης κριτικής. Ο Παναθηναϊκός φρόντισε εξ αρχής να πάρει το προβάδισμα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει τη μεγάλη διαφορά. Ο Νουουτίνεν έκανε ό,τι μπορούσε -βασικά έκανε απίστευτα πράγματα- για να κρατήσει τον Αρκαδικό μέσα στο ματς, αλλά κάθε φορά που οι γηπεδούχοι πλησίαζαν ο Παναθηναϊκός έβρισκε τις λύσεις.

 

Αν κάτι αξίζει προσοχής για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι το γεγονός πως οι παίκτες του τα… έσπασαν στο τρίποντο. Είχαν 4/23, ενώ στο δεύτερο μέρος τις 12 φορές που προσπάθησαν για τρεις, δεν ευστόχησαν ούτε μία φορά! Το θετικό είναι ότι είχε τον Ραντούλιτσα που τα έβαζε από το “ζωγραφιστό”, “σκοτώνοντας” τις όποιες προσπάθειες του Αρκαδικού να κάνει το… θαύμα θαυμάτων!

Τα δεκάλεπτα: 18-27, 33-47, 49-61, 61-78.

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Καστρίτης): Λαμπρόπουλος 7, Βαν Όοστρουμ 3 (1), Στεφανίδης, Μπράουν 6, Νουουτίνεν 17 (3), Άιρλαντ 7 (1), Καραμαλέγκος 2, Καββαδάς 11, Κοψαύτης 1, Κωνσταντίνου, Καλλινικίδης 5 (1), Τζουγκαράκης 2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τζόρτζεβιτς): Γιάνκοβιτς 3, Ραντούλιτσα 21, Φελντέιν 6 (1), Γκιστ 6, Καλάθης 7 (1), Πάβλοβιτς 9 (1), Χαραλαμπόπουλος, Φώτσης 2, Διαμαντίδης 7 (1), Παπαγιάννης 9, Λούντζης, Κούζμιτς 8.

 

Ο MVP: Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα ήταν κυρίαρχος στην Τρίπολη και τελείωσε το ματς με 21 πόντους, με 7/9 σουτ, 7/7 βολές, 5 ριμπάουντ και 2 λάθη σε 21:35”, δείχνοντας πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Ο Σκληρός: Οσο μπορούσε… κουβάλησε τον Αρκαδικό στο σκοράρισμα ο Νουουτίνεν (17π., με 7/9 σουτ), όντας η πιο αξιόπιστη λύση των γηπεδούχων στην επίθεση.

Ο Αόρατος: Ο Βαν Οστρουμ δεν βοήθησε τον Αρκαδικό, καθώς σε 23:38” είχε 3 πόντους, με 1/7 σουτ και 4 λάθη.

Ο Πεσμένος: Ο Τοντ Μπράουν ήταν καλός στα προηγούμενα παιχνίδια, όμως όχι αυτή τη φορά, με 6 πόντους, με 2/10 σουτ (0/6 τρίποντα).

Η Γκέλα: Σε ένα παιχνίδι όπου βρήκαν τις προϋποθέσεις, εντούτοις οι παίκτες του Παναθηναϊκού τα… έσπασαν από το τρίποντο (4/23), έχοντας 0/12 στο δεύτερο ημίχρονο!

Η στιγμή: Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερες διακυμάνσεις, με τις καλύτερες στιγμές να αφορούν την αποθέωση του Δημήτρη Διαμαντίδη, τόσο πριν το τζάμπολ, όπου βραβεύθηκε από τον Αρκαδικό, όσο και κατά τη στιγμή της εισόδου του στο παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο, με όλο το γήπεδο να του αφιερώνει standing ovation.

 

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο εορτασμός του Προφήτου Ηλιού στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας. Την παραμονή της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφάνιος χοροστάτησε κατά τον Εσπερινό στο Ιερό Εξωκλήσιο του εορταζομένου Προφήτου, του ενοριακού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρίπολης, συμπαραστατούμενος από Ιερείς. Το θείο λόγο κήρυξε

Κάλεσμα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας για την αποκατάσταση της Ε.Ο. 74

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους συλλόγους-μέλη της, τους Αρκάδες όπου κι αν βρίσκονται, καθώς και προς τους φίλους της Αρκαδίας και της Ηλείας, να ενώσουμε τη φωνή μας για την άμεση αποκατάσταση του Εθνικού Οδικού Δικτύ

Κόρινθος: Νέα εμφάνιση καρχαρία στις Κεχριές μέσα σε λίγες ημέρες

Νέα εμφάνιση καρχαρία καταγράφηκε στη θαλάσσια περιοχή των Κεχριών Κορινθίας, λίγες ημέρες μετά το προηγούμενο περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες το θαλάσσιο ζώο εντοπίστηκε να κινείται κοντά στην ακτή

Ακυρώνεται η ξενάγηση της Εβδομάδας Ομογενών στη Σπάρτη

Ο Δήμος Σπάρτης και ο Σύλλογος Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων «ο Λεωνίδας» θα ήθελαν να ενημερώσουν ότι η ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους της Σπάρτης, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 22 Ιουλίου