Ο Αρκαδικός στον τελικό του μίνι-μπάσκετ

Η ομάδα μίνι-μπάσκετ του Αρκαδικού κέρδισε στο κλειστό της Μεγαλόπολης την αντίστοιχη ομάδα του ΓΣ Γαργαλιάνων με 39-13 και προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Ιουνίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ομάδα μίνι-μπάσκετ του Αρκαδικού κέρδισε στο κλειστό της Μεγαλόπολης την αντίστοιχη ομάδα του ΓΣ Γαργαλιάνων με 39-13 και προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Ιουνίου.

Η ομάδα μίνι-μπάσκετ του Αρκαδικού έκανε το «εννέα στα εννέα» έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρονόπουλο που σημείωσε 23 πόντους και πλέον η αγωνιστική περίοδος 2014-2015 αποδεικνύεται μία από τις καλύτερες στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, αφού οι έφηβοι και οι κορασίδες έφτασαν στους τελικούς των αντίστοιχων πρωταθλημάτων και η ομάδα μίνι-μπάσκετ διεκδικεί έναν ακόμα τίτλο την προσεχή Δευτέρα.

Διαιτητής: Καραμπάγιας

Σκορ: 25-6 , 39-13

Αρκαδικός (Γεωργακόπουλος): Χρονόπουλος 23, Ιωαν. Σιψής 8, Τσιράκης 4, Γκέκας 2, Νικολαίδης 2, Γιαννίκος, Δημόπουλος, Χωματάς, Σιάνας, Β. Σιψής, Γκλίνος.

ΓΣ Γαργαλιάνων (Χαλαζωνίτης): Σαμαρτζής 4, Πετρούλας 4 (1), Τσέκερης 4, Ανδρώνης 1, Τσάγκαρης, Πανταζής, Σουρέλης, Αθανασόπουλος.

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου χρηματοδοτεί με 1,2 εκατ. ευρώ τη συντήρηση της 7ης Επαρχιακής Οδού Σκάλα Μελιγαλάς

Ένα ακόμη σημαντικό έργο οδικής ασφάλειας και αναβάθμισης του επαρχιακού οδικού δικτύου της Μεσσηνίας εντάσσεται στο Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΠΠΑ) Πελοποννήσου 2026-2030, καθώς ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός υπέγραψε την απόφαση ένταξης της πράξης «Συντήρηση 7ης Επαρχιακής Οδού, τμήμα Σκάλα – Μελιγαλάς», συνολικού προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ. Το έργο αφορά τη βελτίωση ενός σημαντικού τμήματος της

ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ | ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Αριστοφάνους ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ | ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Κωμωδία 5Η ΕΠΟΧΗ | ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ Τι μπορεί να συμβεί αν μια μέρα οι γυναίκες αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας; Τις ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ, την ανατρεπτική κωμωδία του Αριστοφάνη, σκηνοθετεί το καλοκαίρι του 2026 ο Θέμης Μουμουλίδης, με τίτλο: Εκκλησιάζουσες | ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. Η παράσταση είναι μια συμπαραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για την Περιφέρεια Πελοποννήσου την Τρίτη 4 Αυγούστου 2026

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Τρίτη 4 Αυγούστου 2026, σε κατάσταση υψηλού κινδύνου βρίσκεται η Περιφέρεια Πελοποννήσου (κατηγορία κινδύνου 3). Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες και στους επαγγελματίες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και

Σε τροχιά χρηματοδότησης έργα 5,8 εκατ. ευρώ για δρόμους, κόμβους και αντιπλημμυρική προστασία από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σε σειρά σημαντικών αποφάσεων που ενισχύουν την οδική ασφάλεια, τη θωράκιση των υποδομών και την αντιπλημμυρική προστασία σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου προχώρησε η Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου, εγκρίνοντας την υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης συνολικού προϋπολογισμού 5,8 εκατ. ευρώ στο Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΠΠΑ) Πελοποννήσου 2026-2030 και σε ειδικά χρηματοδοτικά προγράμματα. Οι αποφάσεις αφορούν ώριμες