Ο Αρκαδικός στον τελικό του μίνι-μπάσκετ

Η ομάδα μίνι-μπάσκετ του Αρκαδικού κέρδισε στο κλειστό της Μεγαλόπολης την αντίστοιχη ομάδα του ΓΣ Γαργαλιάνων με 39-13 και προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Ιουνίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ομάδα μίνι-μπάσκετ του Αρκαδικού κέρδισε στο κλειστό της Μεγαλόπολης την αντίστοιχη ομάδα του ΓΣ Γαργαλιάνων με 39-13 και προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Ιουνίου.

Η ομάδα μίνι-μπάσκετ του Αρκαδικού έκανε το «εννέα στα εννέα» έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρονόπουλο που σημείωσε 23 πόντους και πλέον η αγωνιστική περίοδος 2014-2015 αποδεικνύεται μία από τις καλύτερες στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, αφού οι έφηβοι και οι κορασίδες έφτασαν στους τελικούς των αντίστοιχων πρωταθλημάτων και η ομάδα μίνι-μπάσκετ διεκδικεί έναν ακόμα τίτλο την προσεχή Δευτέρα.

Διαιτητής: Καραμπάγιας

Σκορ: 25-6 , 39-13

Αρκαδικός (Γεωργακόπουλος): Χρονόπουλος 23, Ιωαν. Σιψής 8, Τσιράκης 4, Γκέκας 2, Νικολαίδης 2, Γιαννίκος, Δημόπουλος, Χωματάς, Σιάνας, Β. Σιψής, Γκλίνος.

ΓΣ Γαργαλιάνων (Χαλαζωνίτης): Σαμαρτζής 4, Πετρούλας 4 (1), Τσέκερης 4, Ανδρώνης 1, Τσάγκαρης, Πανταζής, Σουρέλης, Αθανασόπουλος.

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χειροτονία νέου Διακόνου στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Ξηροπηγάδου Κυνουρίας

Ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας τέλεσε τη χειροτονία του νέου Διακόνου Αποστόλου Χασάπη στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στο Ξηροπήγαδο.

Συμμετοχή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διασωστικών Δεξιοτήτων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ...

Σύλληψη 46χρονου για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης στη Μεσσηνία

Στη Μεσσηνία συνελήφθη 46χρονος για καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης. Οι αρχές κατάσχεσαν 14 φυτά, πάνω από 300 γραμμάρια κάνναβης και ναρκωτικά δισκία.

Συντήρηση Ιερών Εικόνων στο Εκκλησιαστικό Μουσείο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου

Εξειδικευμένοι συντηρητές του Υπουργείου Πολιτισμού αποκαθιστούν τις ιερές εικόνες στο Μουσείο του Ναυπλίου, διασφαλίζοντας τη διάσωση της πολιτιστικής κληρονομιάς.