Ο Αρκαδικός στον τελικό του μίνι-μπάσκετ

Η ομάδα μίνι-μπάσκετ του Αρκαδικού κέρδισε στο κλειστό της Μεγαλόπολης την αντίστοιχη ομάδα του ΓΣ Γαργαλιάνων με 39-13 και προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Ιουνίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ομάδα μίνι-μπάσκετ του Αρκαδικού κέρδισε στο κλειστό της Μεγαλόπολης την αντίστοιχη ομάδα του ΓΣ Γαργαλιάνων με 39-13 και προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Ιουνίου.

Η ομάδα μίνι-μπάσκετ του Αρκαδικού έκανε το «εννέα στα εννέα» έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρονόπουλο που σημείωσε 23 πόντους και πλέον η αγωνιστική περίοδος 2014-2015 αποδεικνύεται μία από τις καλύτερες στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, αφού οι έφηβοι και οι κορασίδες έφτασαν στους τελικούς των αντίστοιχων πρωταθλημάτων και η ομάδα μίνι-μπάσκετ διεκδικεί έναν ακόμα τίτλο την προσεχή Δευτέρα.

Διαιτητής: Καραμπάγιας

Σκορ: 25-6 , 39-13

Αρκαδικός (Γεωργακόπουλος): Χρονόπουλος 23, Ιωαν. Σιψής 8, Τσιράκης 4, Γκέκας 2, Νικολαίδης 2, Γιαννίκος, Δημόπουλος, Χωματάς, Σιάνας, Β. Σιψής, Γκλίνος.

ΓΣ Γαργαλιάνων (Χαλαζωνίτης): Σαμαρτζής 4, Πετρούλας 4 (1), Τσέκερης 4, Ανδρώνης 1, Τσάγκαρης, Πανταζής, Σουρέλης, Αθανασόπουλος.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επίσκεψη στο Επισκοπείο Κορίνθου με αφορμή τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ.κ. Παύλου Β

Με αφορμή την ονομαστική εορτή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ.κ. Παύλου Β΄, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου–Ευρωστίνης κ. Βλάσιος Τσιώτος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Κολοκύθα, επισκέφθηκαν το Επισκοπείο Κορίνθου, όπου υπέβαλαν στον Σεβασμιώτατο τις εγκάρδιες ευχές τους για την ονομαστική του εορτή. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο και θερμό κλίμα, με τον Δήμαρχο και τον

Πρόγραμμα πληθυσμιακού ελέγχου “Η Ελλάδα κατά του Καρκίνου” στη Μεγαλόπολη

Στο πλαίσιο του προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου «Η...

Τοιχογραφία – ύμνος στην Υγεία και την Ελπίδα στο Νοσοκομείο Ναυπλίου – Ένα έργο τέχνης με συγκινητική αφιέρωση

Μια εντυπωσιακή καλλιτεχνική παρέμβαση μεγάλης κλίμακας ολοκληρώθηκε σήμερα, Παρασκευή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ