Αρκαδικός: Παιχνίδι δίχως αύριο το Σαββατιάτικο ματς με Παγκράτι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κάλεσμα Αρκαδικού στο φίλαθλο κόσμο της Τρίπολης για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με το Παγκράτι

Το φετινό πρωτάθλημα της Α2, ένα από τα πιο δύσκολα τα τελευταία χρόνια, μπαίνει στην κρίσιμη καμπή του.

Η ομάδα μας το Σάββατο στις 17:00 αντιμετωπίζει το Παγκράτι στο ΔΑΚ Τρίπολης με την νίκη να είναι κάτι παραπάνω από σημαντική.

Για να έρθει, λοιπόν, αυτή άπαντες χρειάζεται να βοηθήσουν. Η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες μας δουλεύουν καθημερινά, όμως είναι εξαιρετικά σημαντικό να είναι και οι εξέδρες γεμάτες.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως και σε αυτά που θα ακολουθήσουν, η έδρα παίζει σημαντικό ρόλο και η στήριξη αλλά και η ατμόσφαιρα που έχετε δημιουργήσει στο παρελθόν, μπορεί να βγάλει εκτός ρυθμού και συγκέντρωσης κάθε αντίπαλο.
Συνεπώς, η διοίκηση θέλει για μια ακόμα φορά να σας δει στις εξέδρες του ΔΑΚ, να φτιάξετε και πάλι αυτή την ατμόσφαιρα που μόνο εσείς ξέρετε, μέσα σε ένα απέραντο ΜΠΛΕ φόντο.
Η ΚΑΕ Αρκαδικός θέλει, επίσης, να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό πως τα εκδοτήρια του σταδίου θα ανοίξουν από τις 14:00, μέχρι και την έναρξη του αγώνα.
Οι τιμές θα είναι στα 10€ σε όλες τις θύρες, ενώ θα υπάρχει και φοιτητικό/μαθητικό εισιτήριο στα 5€
Επίσης θα πωλούνται από την ιστοσελίδα μας, στην κατηγορία «εισιτήρια», τα καταστήματα Γερμανός και COSMOTE και από το www.tickethour.com.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κώστας Τζιούμης: «Στόχος η Τρίπολη να γίνεται γνωστή παντού, να αυξάνει την επισκεψιμότητά της»

Με party ολοκληρώθηκε το φετινό TEDxKlonatzidika την Κυριακή (19/5/2024) στην Τρίπολη. Παρών και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στα παιδιά επιστήμονες από την Τρίπολη τα οποία «δεν ξεχνούν και ενδιαφέρονται για την πόλη τους». Στη συνέχεια, ο κ. Τζιούμης αναφέρθηκε στις σημαντικές ομιλίες που έγιναν στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο και

Συνελήφθησαν 17 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση στην Κορινθία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

Δωρεάν Δερματολογικός Έλεγχος έναντι του Καρκίνου του Δέρματος από τους Ιατρικούς Συλλόγους, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου 

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αφορμή τη καθιέρωση του Μάϊου ως μήνας ευαισθητοποίησης για το Μελάνωμα, διοργανώνει σε συνεργασία με την Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία και τους κατά τόπους Ιατρικούς Συλλόγους  δράση προληπτικής δερματολογικής εξέτασης με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού για τη νόσο, τα μέτρα πρόληψης και

Αποτελέσματα 6ου Αγώνα Δρόμου Ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης»

Τα αποτελέσματα του 6ου Αγώνα Δρόμου Ειρήνης «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ» 21km Δείτε τα αποτελέσματα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο