Συνέχισαν να αγνοούν τη νίκη οι Δρομείς Qatar Gas

Συνέχεια στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Α2 Εθνική κατηγορίας γυναικών το Σαββατοκύριακο στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής και η ομάδα του Δρομέα QatarGasυποδεχόταν το μεσημέρι του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης την αντίστοιχη ομάδα του Φάρου Κερατσινίου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνέχεια στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Α2 Εθνική κατηγορίας γυναικών το Σαββατοκύριακο στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής και η ομάδα του Δρομέα QatarGasυποδεχόταν το μεσημέρι του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης την αντίστοιχη ομάδα του Φάρου Κερατσινίου. 

Μία αναμέτρηση στην οποία η ομάδα της Τρίπολης καλούνταν να δείξει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο στην αναμέτρηση και μια καλή παρουσία ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Μία αναμέτρηση η οποία είχε ξεκάθαρο φαβορί στο ματς το οποίο επιβεβαίωσε αυτό το ρόλο με την εμφάνισή της και την εύκολη επικράτηση με σκορ 39-72. Ο Φάρος παρατάχθηκε χωρίς απουσίες σε αντίθεση με την ομάδα της Τρίπολης που αγωνίστηκε με την απουσία αρκετών προσώπων, μεταξύ των οποίων και της Μαρίνου για την οποία οι φήμες φουντώνουν.

Αγωνιστικά η ομάδα της Τρίπολης ξεκίνησε θετικά την αναμέτρηση παρά το γεγονός ότι ήταν πίσω στο σκορ με καλή παρουσία στο παρκέ και παρά το 12-21 του α’ δεκαλέπτου. Στο ξεκίνημα της β’ περιόδου οι «γηπεδούχες» στάθηκαν πολύ καλά αλλά στη συνέχεια κάτι τα διαδοχικά λάθη και κάτι η ευστοχία της ομάδα της Πειραιώτικης ομάδας διαμόρφωσαν το 19-33 του ημιχρόνου.

Από εκεί και πέρα πλέον η διαφορά ασφαλείας επέτρεψε στον Φάρο να αποκτήσει καλύτερο ρυθμό στο ματς, να ελέγξει πλήρως το ματς και διατηρήσει την πρωτοπορία στο σκορ με μεγάλη διαφορά. Η αστοχία και η καλή άμυνα του Φάρου δυσκόλεψαν τις «γηπεδούχες» να βρουν λύσεις στο σκοράρισμα. Μετά το 28-54 του γ’ δεκαλέπτου ο ρυθμός έπεσε και με τις δύο ομάδες να παίζουν πιο ελεύθερα διαμορφώθηκε το τελικό 39-72.

Δείτε Περισσότερα εδώ

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»