Βαριά ήττα για την ομάδα του Δρομέα Qatar gas από την Αγία Παρασκευή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνέχεια το πρωινό της Κυριακής για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας και του 1ου ομίλου Νότου με την διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpnanea%2Fvideos%2F384359701895971%2F&show_text=0&width=650″ width=”650″ height=”365″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true” ]

Μία αγωνιστική στην οποία η ομάδα του Δρομέα QatarGasκαλούνταν να βρει τρόπο να φτάσει στην πρώτη φετινή νίκη της στο πρωτάθλημα, απέναντι σε μία ομάδα που την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει βλέψεις για τις πιο ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Για την ομάδα της Τρίπολης λοιπόν αν και στόχος ήταν η διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος, η κακή εμφάνιση συνολικά στο δεύτερο ημίχρονο και κατά διαστήματα στο πρώτο μέρος δεν της επέτρεψαν κάτι περισσότερο από μια ευρεία ήττα με σκορ 41-75.

Για ένα ακόμη ματς στην Τρίπολη η ομάδα του Δρομέα QatarGasαδυνατώντας να περιορίσει τα λάθη και την αστοχία της στο παιχνίδι ουσιαστικά στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστική παρά μόνο για ένα ημίχρονο.

Ακόμη και στο πρώτο ημίχρονο πάντως τα λάθη και τα χαμένα ριμπάουντ ήταν αρκετά για τις «γηπεδούχες» που σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσαν να είχαν πιο ενεργό ρόλο στο ματς.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ (Ηλίας Μπαλής): Στασινού, Ντρέβου 2, Μπέκα, Μαρίνου 13(1), Αρβανίτη, Καραγιάννη, Μπαρουξή 13, Αλεξοπούλου, Μοσχοπούλου 7, Κοσκινά, Κωτσιοπούλου 2, Τζανή 4.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Π. Αναγνωστάκης, Ι. Στρατάκης): Μακρυνίκα 10, Καμμένου 14(2), Κοντογιάννη 8(1), Κλείτσα 11(3), Ψωμά 12, Τρίχα 7, Κούκη 8, Πετυχάκη 1, Αμιτση, Καράμπελα 4.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

ΕΜΦΥΛΗ ΚΑΙ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΙΑ: “Δεν είναι αγάπη ο πόνος και η βία Όλες απαντάμε, αν αγγίξεις μία…”

Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας συζητάμε για τις μητέρες και κόρες, θύματα έμφυλης βίας:  Υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Κορινθίας και του Δήμου Κορινθίων. Κυριακή 12 Μαΐου 2024, ώρα 11:00 πμ,  Αμφιθέατρο Επιμελητηρίου Κορινθίας (Ερμού 2, Κόρινθος). Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Κορινθίων, Νίκος Σταυρέλης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Παναγιώτης Λουζιώτης.  

Στην Κορώνη για τον εορτασμό της Παναγίας Ελεήστριας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Την προστάτιδά της Παναγία Ελεήστρια γιόρτασε με λαμπρότητα η Κορώνη, την Παρασκευή 10 Μαΐου, γιορτή της Ζωοδόχου Πηγής. Της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από κληρικούς της Αρχιερατικής Περιφέρειας Κορώνης. Πλήθος πιστών, μεταξύ των οποίων και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, συμμετείχαν στη λιτάνευση της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας

Η Δημοτική Φιλαρμονική Ξυλοκάστρου Στην 198η Επέτειο Της Μάχης Του Ντολμά Στο Αιτωλικό

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ξυλοκάστρου : Παρά τον βροχερό καιρό, με λαμπρότητα συμμετείχε η Δημοτική Φιλαρμονική Ξυλοκάστρου του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης στις Εορτές για την 198η Επέτειο της Μάχης του Ντολμά στο Αιτωλικό, στην πρωινή πομπή, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024. Από την Μπάντα ακούστηκαν το Θρησκευτικό Εμβατήριο "Άγιος Μηνάς" του

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο