ΑΕΚ Τρίπολης: Ο Γ. Λαζαρίδης (Παραολυμπιονίκης) στο Wheeling2help Τρίπολης!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης θα συμμετάσχει ενεργά στην μεγάλη διοργάνωση του Wheeling2help που θα λάβει χώρα στην Τρίπολη.

 Η Τρίπολη θα είναι μία από τις 20 πόλεις από όπου θα περάσουν οι εθελοντές ποδηλάτες στις 29 Σεπτεμβρίου 2016, και όπου θα παραδοθούν σε συλλόγους και φορείς πέντε αμαξίδια. Κατά της διάρκεια της παρουσίας τους στην πόλη μας θα διοργανωθεί μια μεγάλη εκδήλωση αλληλεγγύης και εθελοντισμού.

Επίτιμος καλεσμένος του ομίλου μας ο Παραολυμπιονίκης Γ. Λαζαρίδης που θα λάβει δράση ενεργά παίζοντας τένις σε αμαξίδιο. Ο κ. Λαζαρίδης θα βρίσκεται στο χώρο της εκδήλωσης καθ όλη την διάρκειά της, παίζοντας με όποιον θέλει να γνωρίσει το άθλημα του τένις. Επιπλέον οι προπονητές και οι αθλητές του ομίλου θα βρίσκονται καθ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης στο χώρο της Πλατείας Άρεως για να παίζουν με το κοινό και να συμβάλουν όλοι από κοινού στην συγκομιδή χρημάτων για τον πολύ σοβαρό αυτό σκοπό. Σας καλούμε λοιπόν όλους να παραβρεθείτε σε αυτή την μεγάλη εκδήλωση για να προσφέρουμε ο καθένας με τον τρόπο μας στην επίτευξη του στόχου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:06:35

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας οι Αιγύπτιοι κατηγορούμενοι για το Ναυάγιο της Πύλου

Σε διαδικασία απελευθέρωσης από τις φυλακές Ναυπλίου βρίσκονται οι...

Υπηρεσία Καθαριότητας Σπάρτης: Η διαδικασία για την αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων

Η Υπηρεσία Καθαριότητας υπενθυμίζει στους δημότες ότι για την...

Συνέδριο ΕΝΠΕ στην Πάτρα | Δημήτρης Πτωχός: «Θεσμική θωράκιση των Περιφερειών, ανάπτυξη, αναβάθμιση»

Απλοποίηση των διαδικασιών, ομογενοποίηση, ολιστική προσέγγιση και αποκέντρωση ήταν οι κατευθύνσεις στις οποίες αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, κατά τη διάρκεια του θεματικού συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, με θέμα «Οι Περιφέρειες μπροστά στις προκλήσεις: Θεσμική Θωράκιση – Αγροτική Ανάπτυξη», που πραγματοποιείται στην Πάτρα, 22 και 23 Μαΐου. «Με καταλύτες την κλιματική αλλαγή και

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο