2η θέση για τον Ζωγραφάκη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο Περιστέρι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου και κας. Σταθούλη, θα ήθελαν να συγχαρούν δημοσίως τον αθλητή της ΑΕΚ Τρίπολης Δαβίδ Ζωγραφάκη για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο τουρνουά του ΓΟ Περιστερίου – Παλάσκας.

Στο συγκεκριμένο, πολύ μεγάλο, τουρνουά του Περιστερίου (128άρι ταμπλό) ο αθλητής του ομίλου μας ξεκίνησε από το no 85 του ταμπλό. Στον πρώτο γύρο επικράτησε του Γκουγκούλη με 2-1 σετ και στο δεύτερο γύρο του Βίνσεντ με 2-0 σετ. Στην συνέχεια του τουρνουά ο Ζωγραφάκης κέρδισε, τόσο τον Βίτσα, όσο και τον Ρουμπάνη με 2-0 σετ μπαίνοντας στην 8άδα του κυρίως ταμπλό. Στους οκτώ, αντιμετώπισε επιτυχημένα τον Παλαμάρη με 2-0 σετ. Στον ημιτελικό του κάτω ταμπλό ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης πέρασε νικηφόρα με 2-0 σετ επί του Μαρινόπουλου , αλλά στον μεγάλο τελικό ηττήθηκε από τον Ζαχαρόπουλο με 0-2 σετ, κατακτώντας την 2η θέση του τουρνουά.

Για μια ακόμη φορά συγχαίρουμε τον Δαβίδ Ζωγραφάκη, που ξεκίνησε με επιτυχίες και το 2023 και του ευχόμαστε ολόψυχα να έχει μια πολύ δυνατή χρονιά με υγεία. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Δαβίδ Ζωγραφάκης τις επόμενες ημέρες θα τιμηθεί από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης για τις αγωνιστικές του επιτυχίες της αγωνιστικής χρονιάς του 2022. Η τιμητική αυτή διάκριση θα γίνει στην εκδήλωση Follow The Stars 2023, η οποία ξανά μπαίνει στον προγραμματισμό του ομίλου μετά από δύο χρόνια απουσίας, εξαιτίας της πανδημίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέντε μετάλλια η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα άρσης βαρών

Καταπληκτικές ήταν η Μαρία Στρατουδάκη και η Εβίτα Καραθανάση...

Μελιτζάzz 2024 – Νόστος | Αναζητώντας και ανασύροντας μνήμες από την περιπλάνηση των Τσακώνων στον κόσμο

Νόστος – Η επιστροφή στην πατρίδα, ο επαναπατρισμός. Η ανησυχία και...

Νέες Ειδικότητες στη ΣΑΕΚ Τρίπολης

Οι Ειδικότητες του παράλληλου Μηχανογραφικού για τη Δημόσια ΣΑΕΚ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο