ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΆλλα σπόρ2η θέση για το Δημήτρη Δουκουμόπουλο (division 1) και 1η θέση για...

2η θέση για το Δημήτρη Δουκουμόπουλο (division 1) και 1η θέση για την Αμαλία Ψαράκη (division 2) του Άτλαντα.

Άλλη μια σπουδαία εμφάνιση για τον αθλητή του Α.Ο.Α.Άτλας Δημήτρη Δουκουμόπουλο στο 7ο τουρνουά επιπέδων που έγινε στην Καλαμάτα πριν λίγες μέρες.

Στη δυνατή κατηγορία division 1 κατόρθωσε να πάρει τη 2η θέση μιας και προκρίθηκε στην πρώτη φάση (round robin) κερδίζοντας τους Κωνστάνταρο και Γρηγορίου και χάνοντας από τον Αρλότα. Στην επόμενη φάση (knock out) κέρδισε τους Βλάχο και Γαλάνη ενώ ηττήθηκε στον τελικό από τον Καρελά σε ένα αγώνα για γερά νεύρα και πολλές ανατροπές.
Σημαντική διάκριση και για την Αμαλία Ψαράκη η οποία κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία division 2 με μια σειρά από πολύ καλές εμφανίσεις. Στην πρώτη φάση του τουρνουά κέρδισε τη Φωτεινάκη και τη Γιαννοπούλου , στον ημιτελικό κέρδισε την Σουρλίγκα και στο μεγάλο τελικό την Εξηνταβελώνη σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες του tie break.
Στο συγκεκριμένο τουρνουά αξίζει να σημειωθεί και η πολύ καλή εμφάνιση της αθλήτριας Σουρλίγκα, η οποία έφτασε μέχρι τα ημιτελικά όπου και ηττήθηκε από τη συναθλήτρια και φιναλίστ του τουρνουά Αμαλία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο