1η και 3η θέση για Σταυροπούλου και Παπαγιαννοπούλου του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο Volton Open

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με διπλή επιτυχία επέστρεψαν οι μικροί αθλητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης από το τουρνουά volton που διοργάνωσε ο Αρκαδικός όμιλος αντισφαίρισης.

Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις των μεγάλων αθλητών του ομίλου μας σειρά πήραν τα 12άρια της ακαδημίας μας όπου κατέκτησαν στην κατηγορία των 14άρων ετών την 1η και 3η θέση των αγώνων.

Πιο συγκεκριμένα την 1η θέση κατέκτησε η Σταυροπούλου Ζωή και την 3η θέση η Παπαγιαννοπούλου Αγγελική σε 16άρι ταμπλό. Η Σταυροπούλου μέχρι τον τελικό επικράτησε της Πετροπούλου με 63 64 και της Αλεξοπούλου με 61 61. Στα ημιτελικά συνάντησε την συναθλήτρια της στον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, την Παπαγιαννοπούλου Αγγελική, την οποία και κέρδισε με 60 61. Στον τελικό της διοργάνωσης η αθλήτριά μας κέρδισε την Βερέμη με 75 63 κατακτώντας την 1η θέση του τουρνουά.

Από την άλλη η Παπαγιαννοπούλου, αν και 10 ετών αγωνίστηκε επιτυχημένα στην κατηγορία των 14αρων ετών. Μέχρι την είσοδό της στα ημιτελικά, όπου και αποκλείστηκε από την Σταυροπούλου, επικράτησε διαδοχικά της Παρασκευοπούλου Ελεάνας με 57 63 10 -5 και της Αθανασιάδη Θεοδώρας με 61 62 κατακτώντας την 3η θέση στο τουρνουά.

Διοίκηση και προπονητές θα ήθελαν να συγχαρούν δημοσίως τις αθλήτριες Σταυρόπουλου και Παπαγιαννοπούλου για αυτή την διπλή τους επιτυχία στο open τουρνουά του Smash Tripolis και τους εύχονται καλή συνέχεια και ανάλογη επιτυχία στα ενωσιακά τουρνουά που ακολουθούν το επόμενο διάστημα.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝ.Γ.ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

 O ΕΦΟΡΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΛΗΣ

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Νεστάνη Αρκαδίας για τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Ανήμερα της εορτής του Αγίου Γεωργίου, σε μια ημέρα με ιδιαίτερη σημασία για την πίστη και την παράδοση, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός βρέθηκε στη Νεστάνη Αρκαδίας, όπου πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο τοπικό έθιμο του Αϊ-Γιώρη, παρά τη βροχόπτωση. Τον Περιφερειάρχη συνόδευσαν ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας Κώστας Μανδρώνης, ενώ στις εκδηλώσεις

Νέος κληρικός στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πανηγύρισε σήμερα, Πέμπτη 23 Απριλίου το...

Σε ετοιμότητα ο Δήμος ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2026 Συνεδρίασε το Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π. του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων

Συνεδρίασε το πρωί της Τετάρτης 22 Απριλίου, στο Δημαρχείο Λουτρακίου, το Τοπικό Επιχειρησιακό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π.) του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, ενόψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου (1η Μαΐου), με αντικείμενο τον συντονισμό, την πρόληψη και την επιχειρησιακή προετοιμασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την αντιμετώπιση κινδύνων εκδήλωσης δασικών πυρκαγιών

ΔΗΜΟΦΙΛΗ