Το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης διοργανώνει στην Ασέα τα «ΗΛΙΟΠΟΥΛΕΙΑ 2015»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης διοργανώνει τους 46ους αγώνες στίβου «ΗΛΙΟΠΟΥΛΕΙΑ 2015» οι οποίοι θα διεξαχθούν την Κυριακή στις 9 Αυγούστου 2015 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο της Τ.Κ. Ασσέας Δ.Ε. Βαλτετσίου, Δήμου Τρίπολης .
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ «ΗΛΙΟΠΟΥΛΕΙΑ 2015»

 

Το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης προκηρύσσει τους 46ους αγώνες στίβου «ΗΛΙΟΠΟΥΛΕΙΑ 2015» με τους παρακάτω όρους:

Τόπος Διεξαγωγής : Γήπεδο Κάτω Ασσέας
Ημερομηνία διεξαγωγής : Κυριακή 09 Αυγούστου 2015 (17:00).
Υποστηρικτές Διοργάνωσης: Σ.Ε.Β.Α.Σ. Τριπόλεως, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας.
Αγωνίσματα
Ανδρών – Εφήβων : 100, 10.000 μέτρα ανώμαλου δρόμου, μήκος και λιθοβολία.
Γυναικών – Νεανίδων – Κορασίδων : 100, μήκος
Παίδων : 100, Μήκος και Σφαίρα
Παμπαίδων : 60 μέτρα, 300 μ., ΄Αλμα εις Μήκος και Μπαλάκι
Παγκορασίδων : 60 μέτρα 300 μ., ΄Αλμα εις Μήκος και Μπαλάκι

Ηλικίες
Ανδρών – Εφήβων : Οι γεννηθέντες μέχρι και το έτος 1997
Γυναικών – Νεανίδων – Κορασίδων : Οι γεννηθείσες μέχρι και το έτος 1999
Παίδων: Οι γεννηθέντες τα έτη: 1998 – 1999
Παμπαίδων – Παγκορασίδων : Οι γεννηθέντες και οι γεννηθείσες τα έτη , 2000, 2001, 2002, 2003, 2004.

Απόδειξη ηλικίας : Η ηλικία των αθλητών και τον αθλητριών αποδεικνύεται από το δελτίο ταυτότητας ή πιστοποιητικό γέννησης ή άλλο επίσημο έγγραφο.

Δήλωση Συμμετοχής : Υποβάλλονται στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και στη γραμματεία των αγώνων μία ώρα πριν την έναρξη αυτών. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι αθλητές να φορούν αθλητική περιβολή (σορτς – φόρμα, μπλούζα – κοντομάνικο, αθλητικά παπούτσια) διαφορετικά δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες.

Βαθμολογία : Η βαθμολογία σε κάθε αγώνισμα είναι 7-5-4-3-2-1 ανεξάρτητα από τον αριθμό των συμμετεχόντων και πάντα φθίνουσα από πάνω προς τα κάτω.

Έπαθλα: θα δοθούν στους τρείς πρώτους νικητές ανά αγώνισμα μετάλλια και διπλώματα, και στους υπόλοιπους συμμετέχοντες μόνο δίπλωμα.

Ιατρική εξέταση : Οι συμμετέχοντες στους αγώνες πρέπει να έχουν εξεταστεί από γιατρό πρόσφατα και μετέχουν στους αγώνες αποκλειστικά με δική τους ευθύνη.

Αγώνας ανωμάλου δρόμου : Ελεύθερη συμμετοχή (ώρα έναρξης 17:55).
Όλοι οι αθλητές μετέχουν με δική τους ευθύνη. Η διαδρομή του αγώνα είναι : Γήπεδο Κάτω Ασέας, Σιδηροδρομικός Σταθμός, Αμπελάκι, Ποταμούλια, Μανιάτη, Μόρνες, Πάπαρη, Οικία Τσαγκίρη, Προς εθνική οδό και τερματισμός στο γήπεδο της Κάτω Ασέας.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να διεξαχθεί το αγώνισμα των δέκα χιλ. είναι να συμμετάσχουν τουλάχιστον έξι (6) αθλητές.
Ενστάσεις : Υποβάλλονται εγγράφως στον Αλυτάρχη των αγώνων και εκδικάζονται πριν από τη λήξη των αγώνων. Οι αποφάσεις είναι τελεσίδικες. Στους αγώνες θα ισχύσουν οι επίσημοι κανονισμοί του ΣΕΓΑΣ. Όλοι οι αθλητές οφείλουν να αγωνίζονται με αθλητική περιβολή. Κατά τη διάρκεια των αγώνων οφείλουν να υπακούουν στις υποδείξεις του εφόρου του αγωνίσματος.

Για ότι δεν προβλέπει η παρούσα θα αποφασίζει ο αλυτάρχης των αγώνων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με την ευθύνη του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης.

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ
ΚΑΡΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Αρμενίας κ. Tigran Mkrtchyan είχε ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Αρμενίας κ. Tigran Mkrtchyan πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης, στο γραφείο του στο Δημαρχείο Κορίνθου.           Συζήτησαν για τις στενές σχέσεις που διαχρονικά διατηρεί η πόλη της Κορίνθου με την Αρμενία και για αδελφοποίηση της Κορίνθου με αντίστοιχη πόλη της Αρμενίας με πρόταση του

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley – ΠΛΑΚΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ

Στον χάρτη του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ μπαίνει η...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 27/5/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 27/5/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο