Συνέντευξη τύπου της Λένα Δανιηλίδου για το Street Tennis της ΑΕΚ Τρίπολης (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένα σημαντικό τενιστικό event, αναμένεται να λάβει χώρα στην πλατεία Πετρινού στο κέντρο της Τρίπολης το απόγευμα της Παρασκευής (18:00-20:00).

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpnanea%2Fvideos%2F543147952683811%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true” ]

 ToStreetTennisforKids αποτελεί μια διοργάνωση που διοργανώνεται ανά την Ελλάδα και σκοπό έχω να γνωρίσει το άθλημα στα παιδιά. Η συγκεκριμένη εκδήλωση διοργανώνεται από τον Όμιλο Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης με συνδιοργανωτή τον Δήμο Τρίπολης και μεγάλο χορηγό της εκδήλωσης τον κοσμηματοπωλείο «Μπαντούνας ρολόι – κόσμημα».

daniilidoy

Σ’ αυτή φυσικά την εκδήλωση θα δώσει παρουσία τόσο η μεγάλη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Λένα Δανιηλίδου όσο και ο Έλληνας πρωταθλητής με αμαξίδιο κ. Γιώργος Λαζαρίδης, οι οποίοι θα παίξουν Τένις μαζί με όλα τα παιδιά που θα βρεθούν στην εκδήλωση και θα δοκιμάσουν να παίξουν Τένις.

Το απόγευμα της Πέμπτης στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη οι διοργανωτές παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου παρουσία της μεγάλης Ελληνίδας πρωταθλήτριας Λένας Δανιηλίδου.

daniilidoy2

Στο πάνελ παρουσία έδωσαν επίσης η εκπρόσωπος της εταιρίας WED που υποστηρίζει αυτό το eventανά την Ελλάδα κα Αραμπατζή, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Τρίπολης κ. Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, ο Υπεύθυνος προπονητής του Ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Γιώργος Παπαδόπουλος και Έφορος του ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης και υπεύθυνος του Αρχοντικού Καλτεζιώτη κ. Σωκράτης Κοσμίδης.

daniilidoy3

Στη συνέχεια ο κ. Θεοδωρακόπουλος εξέφρασε την υποστήριξη του Δήμου Τρίπολης σε τέτοιου είδους αθλητικές εκδηλώσεις οι οποίοι σκοπό έχουν να φέρουν πιο κοντά τον αθλητισμό στα παιδιά και πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι ο Δήμος Τρίπολης θα αποτελεί αρωγός σε τέτοιες δράσεις. Από την πλευρά του ο κ. Κοσμίδης υπογράμμισε ότι δεν θα μπορούσε να μην υποστηρίξει αυτή την δράση που έρχεται να διαφημίσει και να προωθήσει το άθλημα της Αντισφαίρισης στα παιδιά. Ένα άθλημα που όπως σημείωσε αγαπά ιδιαίτερα και αποτελεί θερμός υποστηρικτής του.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με πλήθος κόσμου η παρουσίαση του περιβαλλοντικού προγράμματος Πρεσβεύομεν Γορτυνίαν και του τραγουδιού για την Κάτω Γορτυνία από το Γυμνάσιο και Λύκειο Τροπαίων

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Τροπαίων, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου Τροπαίων, μαζί με τον Σύλλογο Διδασκόντων και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, παρουσίασαν με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση το διετές περιβαλλοντικό πρόγραμμα σχολικών δραστηριοτήτων με τίτλο «Πρεσβεύομεν Γορτυνίαν», καθώς και το πρωτότυπο τραγούδι που δημιούργησαν οι ίδιοι

Στη Χώρα Μεσσηνίας ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την πανήγυρη του Αγίου Δημητρίου του Χωραΐτη

Στις εκδηλώσεις για τη Θρησκευτική Πανήγυρη εις μνήμην του Αγίου Δημητρίου του Χωραΐτη, που πραγματοποιήθηκαν στη Χώρα Μεσσηνίας, την Κυριακή 26 Απριλίου 2026, παρευρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός. Ο Περιφερειάρχης συμμετείχε στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και στη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας και των Αγίων Λειψάνων, που πραγματοποιήθηκε στους δρόμους της Χώρας, παρουσία πλήθους πιστών.

Δημήτρης Πτωχός: Ο αγώνας δρόμου Καλαμάτας γίνεται δύναμη εξωστρέφειας για την Πελοπόννησο

Με σχεδόν 3.000 δρομείς κάθε ηλικίας να γεμίζουν τους δρόμους, η Καλαμάτα απέδειξε έμπρακτα ότι το δρομικό κίνημα είναι μια ζωντανή κοινωνική δύναμη που κινητοποιεί μικρούς και μεγάλους, φέρνοντάς τους κοντά στον αθλητισμό, την υγεία και τη συμμετοχή. Η εικόνα της πόλης να «τρέχει» ενωμένη, από το κέντρο έως την παραλιακή διαδρομή, αποτέλεσε την καλύτερη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ