Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Smash tennis open 2017 (pics)

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το ετήσιο τουρνουά του Smash Tripolis Tennis Club, της νέας αθλητικής εγκατάστασης στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου. Είκοσι τέσσερις ημέρες με πλήρη αγωνιστική δράση, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων της αντισφαίρισης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το ετήσιο τουρνουά του Smash Tripolis Tennis Club, της νέας αθλητικής εγκατάστασης στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου. Είκοσι τέσσερις ημέρες με πλήρη αγωνιστική δράση, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φίλων της αντισφαίρισης.

 Στο συγκεκριμένο τουρνουά οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 180 και οι πολλοί αμφίρροποι αγώνες έδειξαν ότι το επίπεδο των παικτών έχει ανέβει αισθητά τα τελευταία χρόνια.

Η οργανωτική επιτροπή του Smash θα ήθελε ιδιαίτερα να ευχαριστήσει τους αθλητές πού συμμετείχαν στο τουρνουά από την Σπάρτη, το Ξυλόκαστρο, την Καλαμάτα, το Άργος, τη Μεσσήνη, την Κόρινθο και τη Μεγαλόπολη και ιδιαίτερα τους αθλητές και φίλους από την Τρίπολη που είναι θερμοί υποστηρικτές σε κάθε διοργάνωση του Smash.

Καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μείνουν οι αθλητές ευχαριστημένοι τόσο από τη φιλοξενία όσο και από τις εγκαταστάσεις. Η κατασκευάστρια εταιρία Αθλοδομή πού έφτιαξε τα γήπεδα του Smash tripolis tennis club, έχει προβλέψει όλους εκείνους τους παράγοντες που μετατρέπουν έναν αγώνα τένις σε απόλυτη ευχαρίστηση, με κυριότερο τη χρήση ελαστικού τάπητα supersoft dopio 7 στρώσεων, της εταιρίας casali, για την αποφυγή κραδασμών και τη λιγότερη καταπόνηση του αθλητή.

Δείτε περισσότερα εδώ 

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»