ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΆλλα σπόρΤο Σ/Κ στη Θεσ/νίκη οι Αρκάδες αθλητές θα διεκδικήσουν θέση στο...

Το Σ/Κ στη Θεσ/νίκη οι Αρκάδες αθλητές θα διεκδικήσουν θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Tae Kwon Do

Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιούνται την Κυτιακή οι προκριματικοί αγώνες για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Taekwon-do ITF, Ανδρών – Γυναικών, Ιούνιος 2015. Το ελληνικό Taekwon-do ITF θα εκπροσωπήσουν στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, οι αθλητές που θα κατακτήσουν την πρώτη θέση στους αγώνες πρόκρισης που προκηρύσσει η Αθλητική Ομοσπονδία Taekwon-do Ελλάδος, την Κυριακή 14/6/2015.

Σύμφωνα και με την επίσημη προκήρυξη οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γήπεδο Στρεμπενιώτη στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης καθώς η προσέλευση αναμένεται να είναι αυξημένη. Όντας η κορυφαία διοργάνωση του αθλήματος πολλοί είναι οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στους αγώνες με την προσδοκία να γίνουν μέλη της Εθνικής ομάδας και να μας εκπροσωπήσουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ωστόσο για να γίνει αυτό πρέπει όλοι να υποβάλουν εγκαίρως τις αιτήσεις συμμετοχής τους ώστε να πάρουν μέρος στην κλήρωση αγώνων που θα διεξαχθεί λίγες ημέρες νωρίτερα, την Τετάρτη 10/6/2015, στα γραφεία της ΑΟΤΕ. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα αναρτηθούν στον ιστοχώρο της Ομοσπονδίας έτσι ώστε προπονητές και αθλητές να γνωρίσουν τους αντιπάλους τους στην κατάκτηση της πρόκρισης. Ακόμη η ζύγιση των αθλητών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13/6/2015, 18:00 – 20:00μμ και την Κυριακή 14/6/2015, το πρωί πριν την έναρξη των αγώνων, στα γραφεία της ΑΟΤΕ.

Παρουσία τεσσάρων Αρκάδων αθλητών…

Στη συγκεκριμένη διοργάνωση αγωνιστική παρουσία θα δώσουν τέσσερις αθλητές από τον Α.Ο.ΠΟ.Τ. Τρίπολης, που όλοι τους θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν μια θέση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα! Αναλυτικότερα λοιπόν στην κατηγορία 1 Dan θα αγωνιστεί ο Ελευθέριος Τσουκαλάς. Στην κατηγορία 3 Dan θα συμμετάσχουν οι αθλητές Παναγιώτης Κοκκάλας και Αναστάσιος Καρνέζης. Τέλος σε επίπεδο γυναικών παρουσία θα δώσει στην κατηγορία 2 Dan η Ιωάννα Βιτάλη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο