Νέα επαναστατικά προγράμματα εκγύμνασης στα GOLDEN CLUBS (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα επαναστατικά προγράμματα εκγύμνασης στα GOLDEN CLUBS – Εντατική Μυϊκή Εξοικονόμηση που εξασφαλίζει θεαματικά αποτελέσματα σε απώλεια λίπους και μέσα σε 90 μέρες μπορεί να δώσει τον μέγιστο μυϊκό προσδιορισμό (μυϊκή γράμμωση) – Μεταβολικό Αδυνάτισμα με θεαματικά αποτελέσματα μέσα σε 90 μέρες!

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/ZOibP7siFhc” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/FKGBIgPUUn8″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

HACKS ΓΡΑΜΜΩΣΗΣ™

golden hacks3

Εντατική Μυϊκή Εξοικονόμηση που εξασφαλίζει θεαματικά αποτελέσματα σε απώλεια λίπους και μέσα σε 90 μέρες μπορεί να δώσει τον μέγιστο μυϊκό προσδιορισμό (μυϊκή γράμμωση)!

Το σώμα σου προστατεύει όποιο μυ χρησιμοποιείς γιατί παίρνει το μήνυμα ότι τον χρειάζεται. Το πρόγραμμα HACKS Γράμμωσης™ βασίζεται σε αυτή την αρχή και μέσω της υψηλής προπονητικής έντασης ενεργοποιεί έντονα το μυϊκό σύστημα, έτσι ώστε να περάσει το μήνυμα στο σώμα ότι πρέπει να εξοικονομήσει τους μύες σου γιατί τους χρειάζεται και να αναζητήσει άλλη πηγή ενέργειας δηλαδή να κάψει λίπος. Το πρόγραμμα περιέχει και έντονη διαλειμματική προπόνηση για να επιταχύνει ακόμη περισσότερο τον μεταβολικό ρυθμό μεγιστοποιώντας τα αποτελέσματα.

Η υψηλού επιπέδου γράμμωση είναι για τον περισσότερο κόσμο ένα άπιαστο όνειρο. Η αλήθεια είναι ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο με την σωστή καθοδήγηση. Με τα HACKS Γράμμωσης™ θα πετύχεις κορυφαία γράμμωση χωρίς να θυσιάσεις την πολύτιμη μυϊκή μάζα που κουράστηκες να χτίσεις. Μέσω εναλλαγών αερόβιας και διαλειμματικής προπόνησης θα διασφαλίσεις την συντήρηση υψηλού μεταβολικού ρυθμού και πάνω απ’ όλα θα διατηρήσεις τα μέγιστα δυνατά ενεργειακά επίπεδα. Σε πιο εξειδικευμένες περιπτώσεις (αγώνες, φωτογραφήσεις, κ.α.), τα HACKS Γράμμωσης™ μπορούν να σε καθοδηγήσουν στο πώς να διαχειρίζεσαι τα επίπεδα νατρίου και νερού στο σώμα σου για την επίτευξη της τελείας γράμμωσης.

Εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά, τα HACKS Γράμμωσης™ δεν επιτρέπουν στο σώμα να μπει σε φάση αυτοσυντήρησης χαμηλώνοντας τον μεταβολισμό. Αντιθέτως, επιταχύνουν τις μεταβολικές λειτουργίες και κρατούν το ορμονικό σύστημα του σώματος σε υψηλά επίπεδα πετυχαίνοντας απίστευτα χαμηλά ποσοστά λίπους χωρίς την απώλεια ενεργείας και ευεξίας.

Εάν επιθυμείς μυϊκή γράμμωση και βελτίωση της εμφάνισης του σώματός σου, έλα στο γυμναστήριο GOLDEN CLUBS στην Τρίπολη για να σου δείξουμε πώς με τα HACKS Γράμμωσης™ μέσα σε 90 ημέρες μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου εύκολαγρήγοραέξυπνα και αποτελεσματικά.

golden hacks4

HACKS ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ™

golden hacks

Μεταβολικό Αδυνάτισμα με θεαματικά αποτελέσματα μέσα σε 90 μέρες!

Το Μεταβολικό Αδυνάτισμα είναι μία μέθοδος προπόνησης που ενισχύει τις καύσεις και τον μεταβολισμό και τον επαναφέρει σε υψηλά επίπεδα. Τα αποτελέσματα επιτυγχάνονται μέσω διαλειμματικής προπόνησης, με εναλλαγές έντασης και διαρκή προσθήκη νέων και ποικίλων ασκήσεων. Η μέθοδος αυτή εμποδίζει το βάρος του σώματός σου να χτυπήσει πλατό και να ‘κολλήσει’ γιατί δεν επιτρέπει στον μεταβολισμό να μπλοκάρει και να αναστείλει την απώλεια λίπους.

Εύκολα, γρήγορα, έξυπνα και αποτελεσματικά, το πρόγραμμα HACKS Αδυνατίσματος™ εξασφαλίζει το ταχύτερο και υγιεινότερο αδυνάτισμα για κάθε σώμα ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνει επανεκκίνηση του μεταβολισμού για να μην επανέλθει το ανεπιθύμητο βάρος μετά την επίτευξη του στόχου σου.

Εάν επιθυμείς να χάσεις βάρος και να βελτιώσεις την εμφάνιση του σώματός σου, έλα στο γυμναστήριο GOLDEN CLUBS στην Τρίπολη για να σου δείξουμε πώς με τα HACKS Αδυνατίσματος™ μέσα σε 90 ημέρες μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου εύκολαγρήγοραέξυπνα και αποτελεσματικά.

golden hacks2

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον εορτασμό της Επετείου της Ιστορικής Μάχης του Βαλτετσίου 

Ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Τζιούμης, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρίπολης και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βαλτετσίου σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης που θα πραγματοποιηθούν για τον εορτασμό της Επετείου της Ιστορικής Μάχης του Βαλτετσίου την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 στην Τοπική Κοινότητα Βαλτετσίου του Δήμου Τρίπολης.Ο

Συνεχίζει τη λειτουργία του το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην πόλη της Καλαμάτας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, εντάχθηκε στο πρόγραμμα “Πελοπόννησος 2021-2027” η πράξη Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων στην πόλη της Καλαμάτας με προϋπολογισμό 540.172,00 ευρώ. Η πράξη έχει ως αντικείμενο τη  λειτουργία Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων και αφορά στην παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας σε ηλικιωμένα άτομα, μη δυνάμενα να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα (κινητικές δυσκολίες, άνοια

Παροχή υπηρεσιών σίτισης των φιλοξενούμενων του Ξενώνα Υποδοχής-Φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας

Ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την «Παροχή υπηρεσιών σίτισης των φιλοξενούμενων του Ξενώνα Υποδοχής-Φιλοξενίας γυναικών θυμάτων βίας». Διαβάστε εδώ τις λεπτομέρειες.

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (17/5/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 17 Μαΐου 2024 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο