ΑΕΚ Τρίπολης | Ο Γιώργος Συνοδινός στη θέση του Γενικού Αρχηγού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο κος Συνοδινός μετά από αρκετό χρονικό διάστημα συνεχίζει την προσφορά του στο σύλλογο αφού στο παρελθόν είχε με τα χρώματα του αγωνισθεί τόσο στην Α’ Ομάδα, όσο και σ’ αυτή των βετεράνων.

«Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες στην έδρα του συλλόγου στην Κάρτσοβα μεταξύ του Προέδρου του Δ.Σ. κου Παν. Βαλασόπουλου, του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. κου Εμ. Καγιάννη και του παλαιού παίκτη του συλλόγου κου Γεώργιου Συνοδινού συμφωνηθεί η ένταξη του στην μεγάλη οικογένεια μας και από την νέα αγωνιστική σεζόν να αναλάβει την θέση του Γενικού Αρχηγού.

Ο κος Συνοδινός μετά από αρκετό χρονικό διάστημα συνεχίζει την προσφορά του στο σύλλογο αφού στο παρελθόν είχε με τα χρώματα του αγωνισθεί τόσο στην Α’ Ομάδα, όσο και σ’ αυτή των βετεράνων.

Ιδιαίτερα όμως όλα αυτά τα χρόνια έχει υπηρετήσει μ επιτυχία το Αρκαδικό ποδόσφαιρο από διάφορες θέσεις και αυτή η εμπειρία του πιστεύουμε ότι θα συμβάλλει σημαντικά στην πορεία της ομάδας μας και στην αναδιάθρωση του τμήματος.

Στην συνέχεια συζητήθηκαν παρουσία και του προπονητή κου Π. Παναγούλια ο προγραμματισμός του Δ.Σ., οι προτάσεις του προπονητή και συναποφασίστηκαν οι επόμενες ενέργειες στελέχωσης της ομάδας.

Η ΑΕΚ Τρίπολης ευχαριστεί τον κο Συνοδινό για την αποδοχή της τιμητικής πρότασης από τον σύλλογο και την εθελοντική προσφορά του. Είμαστε βέβαιοι ότι ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΠΟΝΤΑΙ!».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της πολύ αυξημένης κατανάλωσης νερού σε συνδυασμό με τη λειψυδρία και τις συχνές διακοπές υδροδότησης που αυτές συνεπάγονται, το παρεχόμενο νερό όλης της ευρύτερης εκτός σχεδίου περιοχής Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δ.Κ. Ισθμίας, από αύριο 20/07/2024 και μέχρι νεότερης σχετικής ανακοίνωσης, δεν πληροί τις προδιαγραφές του «νερού ανθρώπινης κατανάλωσης», ως

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ. | Πρόσθετα Κατεπείγοντα Μέτρα Αντιμετώπισης της Λειψυδρίας

Σε συνέχεια των σχετικών αποφάσεων Δ.Σ. για την αντιμετώπιση της πρόσθετης έλλειψης νερού των τελευταίων ημερών, αποφασίστηκαν τα παρακάτω: 1. Αναστολή όλων των μη υδρευτικών χρήσεων των δημοτικών παροχών (άρδευση, αναψυχή κ.λπ.). 2. Άμεση παύση των αντλήσεων από όλες τις γεωτρήσεις της παραλιακής ζώνης για την αντιμετώπιση της πτώσης στάθμης στον υδροφόρο ορίζοντα. 3. Περιορισμός

Πυρκαγιά στο Καστράκι Αρκαδίας (vid)

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 19/7, σε δασική...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο