Το 2ο Πρότυπο Γυμνάσιο Τρίπολης στις εγκαταστάσεις του Αστέρα Τρίπολης (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι μαθητές του ομίλου δημοσιογραφίας και του μαθήματος τεχνολογίας του 2ου Πρότυπου Γυμνασίου Τρίπολης επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Οι ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Αντώνης Τσιφτσής και Νίκος Ζουγλής υποδέχθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ τους μαθητές του 2ου Πρότυπου Γυμνασίου Τρίπολης.

Συγκεκριμένα στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” βρέθηκαν οι μαθητές του ομίλου δημοσιογραφίας και του μαθήματος τεχνολογίας του Γυμνασίου. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να πάρουν συνεντεύξεις από τους ποδοσφαιριστές του ΑΣΤΕΡΑ, αλλά και να δουν από κοντά το “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Επίσης, οι μαθητές ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις και επισκέφθηκαν τα δημοσιογραφικά μπουθ, την αίθουσα Τύπου, καθώς και τους χώρους στους οποίους στη διάρκεια των αγώνων εργάζονται οι δημοσιογράφοι.

Επίσης, είχαν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές, να φωτογραφηθούν μαζί τους, ενώ τους προσφέρθηκαν και αναμνηστικά δώρα.

Ευχαριστούμε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 2ου Πρότυπου Γυμνασίου Τρίπολης για την επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας

Στην ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας προχώρησε ο ΕΦΕΤ, μετά...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Δευτέρα 22 Απριλίου. Κοινές δράσεις, αναπτυξιακά προγράμματα και αθλητικές υποδομές ήταν τα κυριότερα σημεία της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της Ομοσπονδίας και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Με διάθεση συνεργασίας για την προβολή, την ανάδειξη

Κέντρο Κοινότητας | Το πρόγραμμα Μάϊου 2024 για την Κινητή Μονάδα

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει το πρόγραμμα της Κινητής Μονάδας του Κέντρου Κοινότητας για τον Μάιο 2024. Διαβάστε το αρχείο, ΕΔΩ.

Λειτουργίες Ελλήνων Συνθετών

Αναμένοντας την Ανάσταση του Κυρίου, θα γευτούμε το κατανυκτικό κλίμα της Σαρακοστής μέσα από επιλεγμένες Λειτουργίες Ελλήνων συνθετών (Αυγουστίνος Ρούσσος, Γιάννης Δροσίτης, Γεώργιος Πονηρίδης), ενώ το Requiem του Γιάννη Ρούσσου θα εντείνει το θρησκευτικό συναίσθημα. Μία περιήγηση στην ελληνική έντεχνη μουσική για φωνή και όργανο εναρμονισμένη με το πνεύμα των Παθών του Κυρίου. Ερμηνεύουν η

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο