Συνεχίζεται η συνεργασία του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης με την Διαιτολόγο – Διατροφολόγο Μπιλίση Έλενα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος , το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την επέκταση της συνεργασίας του ομίλου τένις με την Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Μπιλίση Έλενα.

Έπειτα από αδιάλειπτη συνεργασία 5 ετών, ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης και η Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Μπιλίση Έλενα συνεχίζουν μαζί την πορεία τους προς μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά. Πέρα από τα διατροφικές συμβουλές και τις μετρήσεις στους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας φέτος για πρώτη χρονιά σε όσους το επιθυμούν θα δοθούν δύο νέες παροχές στα πλαίσια της νέας συνεργασίας, που ξεκινά ο όμιλος τένις.

Νέα προγράμματα – πακέτα θα λειτουργήσουν για όλα τα μέλη του τένις της ΑΕΚ Τρίπολης καθώς και ένα νέο πρόγραμμα, που θα πληροφορεί το μέλος της ΑΕΚ Τρίπολης για τον γενετικό του κώδικα.

H γνώση του γενετικού μας κώδικα καθιστά πλέον δυνατή τη λήψη αποφάσεων σχετικά με τη διατροφή και την άθληση, τόσο για την αντιμετώπιση ασθενειών, όσο και για ένα πιο υγιές μέλλον. Η Ιατρική Γενετική – Medical Genomics είναι ένας αναδυόμενος επιστημονικός κλάδος που μέσω γενετικών εξετάσεων μπορεί να εξατομικεύσει την κλινική φροντίδα του ατόμου. Συγκεκριμένα, οι Ιατρικές Γενετικές εξετάσεις DNA ελέγχουν θέματα υγείας, όπως η γενετική προδιάθεση για ασθένειες και η απόκριση στα φάρμακα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην διατροφολόγο μας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο