Η ΑΕΚ Τρίπολης – Όμιλος τένις στο νέο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Α

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2021 ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για την ΑΕΚ Τρίπολης και πιο συγκεκριμένα για τον όμιλο τένις.

Ο όμιλος τένις, που την φετινή χρονιά διανύει το 30ο έτος λειτουργίας του με πλήθος διακρίσεων στο χώρο της αντισφαίρισης, ΟΛΟΚΛΉΡΩΣΕ την εγγραφή του και στο νέο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Με συντονισμένες ενέργειες, του Προέδρου της ομάδας του κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλου, η ΑΕΚ Τρίπολης ως σωματείο αρχικά και ύστερα με τα τμήματα Τένις, Ποδηλάτου και Ποδοσφαίρου, ολοκλήρωσε επιτυχημένα όλη την διαδικασία που προβλέπει ο Νόμος 4373/16, ενώ σύντομα θα ενταχθεί και το τμήμα της επιτραπέζιας αντισφαίρησης. Η ΑΕΚ Τρίπολης είναι και επίσημα ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία της Πελοποννήσου που πληρεί, τόσο τα οικονομικά, όσο και αγωνιστικά κριτήρια. Ενδεικτικό δε είναι, ότι στο τένις ΜΟΝΟ πέντε σωματεία έχουν δικαίωμα μέχρι σήμερα σε όλη την Πελοπόννησο να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες της αντίστοιχης Ομοσπονδίας. Από την Αρκαδία ΜΟΝΟ ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, εξασφαλίζοντας έτσι την συμμετοχή του στις εκλογικές διαδικασίες της Ένωσης και της Ε.Φ.Ο.Α με υποψήφιους και δικαίωμα ψήφου, αλλά και πλήθους δικαιωμάτων από την Γ.Γ.Α. και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σε αυτό το στάδιο του καινοτόμου εγχειρήματος της δημιουργίας του Μητρώου Αθλητικών Φορέων, που ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης έβαλε σε ράγες, ώστε ο Ελληνικός αθλητισμός να βγει από το τέλμα, που χρόνια τον ταλαιπωρεί, η ΑΕΚ Τρίπολης στέκεται αρωγός σε όλες αυτές τις προσπάθειες. Τέλος η συγκεκριμένη κίνηση εγγραφής μας στο νέο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ έρχεται να επιβραβεύσει τους κόπους όλων των ανθρώπων του Συλλόγου (διοίκησης, προπονητών, αθλητών, γονέων, χορηγών) που μοχθούν, ώστε ο όμιλος τένις να στέκεται πολύ ψηλά, όλα αυτά τα 30 χρόνια παρουσίας του στα Αρκαδικά Αθλητικά Δρώμενα και όχι μόνο.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

Εταιρία αναζητά ηλεκτρολόγο ή ηλεκτρονικό

Η εταιρία Melissinos Security αναζητά ηλεκτρολόγο ή ηλεκτρονικό για εγκατάσταση...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο