Αγωνιστικός απολογισμός Ομίλου τένις ΑΕΚ Τρίπολης 2020 (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με τις επιτυχίες ολοένα να αυξάνονται, παρά τις αντίξοες συνθήκες που ο covid19 έχει δημιουργήσει ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης περνά στην χρυσή του εποχή, αυτή των 30 χρόνων λειτουργίας του

[iframe width=”837″ height=”468″ src=”https://www.youtube.com/embed/s2ZoxMDnu8o” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Η περσινή αγωνιστική πορεία της ΑΕΚ Τρίπολης, στην covid εποχή που λιγόστεψε κατά 80% τόσο τα τουρνουά της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, όσο και τα open, ήταν άκρως ενδιαφέρουσα και επιτυχημένη.

Οι διακρίσεις του ομίλου μας την περσινή χρονιά περιορίστηκαν, ως επί το πλείστον, σε επίπεδο open τουρνουά, σε Πελοπόννησο και Αττική, αφού οι περιορισμοί στις μετακινήσεις από την πανδημία, δεν επέτρεψαν στους αθλητές μας να κάνουν το παραπάνω βήμα. Η δίψα των παιχτών της ομάδας μας για παιχνίδια και διάκριση σε συνδυασμό με την σκληρή προπόνηση έφεραν αποτελέσματα και αυτή την χρονιά. Η προπονητική ομάδα του ομίλου μας προσπαθεί σε καθημερινή βάση να προσφέρει, όσο το δυνατόν περισσότερα βέλη στην φαρέτρα των μικρών αλλά και των μεγάλων αθλητών μας. Η νέα αγωνιστική φουρνιά, που σιγά σιγά ξεπροβάλει από τα σπλάχνα της ομάδας, κατάφερε και την φετινή χρονιά να δώσει τα διαπιστευτήρια της σε όσα τουρνουά συμμετείχε.

Οι αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης πρωταγωνίστησαν εκ νέου εντός των τεσσάρων γραμμών των γηπέδων και κατάφεραν να κατακτήσουν 46 θέσεις με 24 διαφορετικούς παίκτες σε 20 τουρνουά, κάτι που μαρτυρά την μεγάλη τους προσπάθεια καθ’ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς του 2020. Πολύ ψηλά στην λίστα των επιτυχιών βρίσκεται η Διεθνή διάκριση του Δαβίδ Ζωγραφάκη σε τουρνουά seniors της Itf αλλά (grade 4) στο Ωραιόκαστρο. Από τις κατακτήσεις των αθλητών του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης οι 1 ήταν σε Διεθνή τουρνουά Seniors της ITF, 1 σε ενωσιακά τουρνουά της ΣΤ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου, και τέλος οι 41 σε open τουρνουά ανά την Ελλάδα.

Στο αρχείο που ακολουθεί ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ μπορείτε να δείτε αναλυτικά και ημερολογιακά τις διακρίσεις των αθλητών.

Η διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους αθλητές, τους γονείς αλλά και την προπονητική ομάδα του ομίλου και παράλληλα να τους ευχηθεί καλή συνέχεια στον αγωνιστικό Γολγοθά του 2021, που ευχόμαστε να είναι πολλά υποσχόμενος και επιτυχής !!!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

Εταιρία αναζητά ηλεκτρολόγο ή ηλεκτρονικό

Η εταιρία Melissinos Security αναζητά ηλεκτρολόγο ή ηλεκτρονικό για εγκατάσταση...

Ο ΕΟΣ Τρίπολης διοργανώνει και φέτος, την καθιερωμένη πεζοπορία στο φαράγγι του Λούσιου

Η διαδρομή ξεκινάει στο μουσείο υδροκίνησης της Δημητσάνας, περνάει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο