Συνεχίζεται η συνεργασία της διατροφολόγου E.Μπιλίση με τον όμιλο τένις ΑΕΚ Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξεκίνησε άλλη μια χρονιά με υψηλούς στόχους και προσδοκίες για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Η περσινή πολύ αποδοτική συνεργασία με την διατροφολόγο κα Έλενα Μπιλίση, θα συνεχιστεί και την φετινή χρονιά.

Η Κα Μπιλίση είναι Πτυχιούχος Διαιτολόγος – Διατροφολόγος από το 2013 με Εξειδίκευση στην Διατροφική και Ψυχολογική αντιμετώπιση διαταραχών (Μaster Practitioner in Eating Disorders & Obesity) όπως η Νευρική Ανορεξία, η Νευρική Βουλιμία και η Ψυχογενής Παχυσαρκία από τον Εθνικό Οργανισμό για τις Διατροφικές Διαταραχές της Μεγάλης Βρετανίας – NCFED.

Την περσινή χρονιά και καθ όλη την διάρκειά της, ακόμα και στην περίοδο τις κρίσης του covid19 η κα. Μπιλίση σε άμεση συνεργασία με τους γυμναστές της ομάδας μας, έδινε οδηγίες διατροφής σε όλα τα παιδιά αλλά και στα ενήλικά μέλη μας.

Αρκετοί αθλητές μας έκαναν τις απαραίτητες λιπομετρήσεις τους και η χρονιά μας κύλησε αρκετά μεθοδευμένα και αποτελεσματικά.

Τις επόμενες ημέρες όλοι οι αθλητές μας θα λάβουν τις πρώτες οδηγίες, που θα τους φανούν χρήσιμες για την καλύτερη προσέγγιση της διατροφής τους, πριν, στο τέλος και κατά την διάρκεια της προπόνησης. Θα ακολουθήσουν αρκετές συνεδρίες με τους αθλητές της αγωνιστικής ομάδας καθώς και μες όλα τα μέλη, τόσο της ακαδημίας μας, όσο και των ενηλίκων τμημάτων.

Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης είναι πολύ χαρούμενοι για την συνέχιση αυτής της συνεργασίας με την κα. Μπιλίση και ευχόμαστε να συμβάλλει στην συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της ομάδας μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους μαθητών από το ΕΠΑΛ Γυθείου

Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους μαθητών από το ΕΠΑΛ Γυθείου Με εκπροσώπους μαθητών από το Επαγγελματικό Λύκειο Γυθείου συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, κ. Πέτρος Ανδρεάκος. Οι μαθητές ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τη συνδρομή του Δήμου στην εκπαιδευτική εκδρομή που πραγματοποίησαν αλλά και τη για τη συνολική στήριξη του στα ζητήματα της

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (25/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 25 Aπριλίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.30 όπως προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ. 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο