Έναρξη προπονήσεων για τον ΚΟΑ Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΚΟΑ Τρίπολης με αφορμή την έναρξη των προπονήσεων του Ομίλου, μετά την επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων. Ο ΚΟΑΤ σύμφωνα με την ανακοίνωση έχει επιστρέψει σε προπονητικούς ρυθμούς τηρώντας τους κανονισμούς προστασίας όπως προβλέπουν τα αθλητικά πρωτόκολλα.

Ο ΚΟΑΤ, το αθλητικό σωματείο κολύμβησης της Τρίπολης, στην προσαρμογή της μετά την κρίση του COVID 19, εποχής, χάρη στην ετοιμότητα του Προέδρου του ΝΠΔΔ κου Κούρου Ηλία, που άμεσα καθοδήγησε τις υπηρεσίες του Δημοτικού Κολυμβητηρίου για την προσαρμογή και ανταπόκριση στους κανόνες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και το Κολυμβητήριο, άνοιξε τις πόρτες του από την πρώτη κιόλας ημέρα της άρσης των μέτρων. Έτσι η Αγωνιστική ομάδα του ΚΟΑΤ έχει ήδη ξεκινήσει τις προπονήσεις της, μετά από αποχή τόσων μηνών τηρώντας τους κανόνες υγείας και ασφαλείας.
Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε όλους τους ιθύνοντες που είναι πάντα στο πλάι μας και κατανοούν την ουσιαστική προσπάθεια του συλλόγου μας για την ανάδειξη τόσο του αθλήματος στην πόλη μας, όσο και της αξίας της κολύμβησης. Ελπίζουμε σύντομα το Κολυμβητήριο να ανοίξει τις πόρτες του και στα υπόλοιπα τμήματά μας για τα μέλη μας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Απριλίου

Σήμερα  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024   είναι της  Άγιος Θεόδωρος...

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο