Στις 22/03 το Follow the Stars 2020 του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η μεγάλη γιορτή του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης με την ονομασία Follow the Stars 2020 βρίσκεται προ των πυλών. Στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη στις 22/3 θα λάβει χώρα το μεγαλύτερο τενιστικό event της χρονιάς στην Τρίπολη, την Πελοπόννησο και όχι μόνο.

Πρόκειται για μια εκδήλωση, η οποία φέτος κλίνει το 14ο έτος ζωής της, στα 29 χρόνια λειτουργίας του τμήματος.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να τιμηθούν οι καλύτεροι παίχτες, του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, της χρονιάς που πέρασε, καθώς και άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας της Τρίπολης που έχουν βοηθήσει, τόσο την ΑΕΚ, όσο και την διάδοση του αθλήματος της αντισφαίρισης.

Σε λίγες ημέρες θα μπορέσετε να δείτε από την επίσημη σελίδα του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης στο internet (www.tennisaek.gr) και στο facebook (https://www.facebook.com/aektripolistennis/) τις εκπλήξεις της λαμπρής βραδιάς και περεταίρω λεπτομέρειες των βραβευθέντων.

contraepithesi.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο