Άλλα σπόρ

Ξεκίνησε άλλη μια χρονιά με υψηλούς στόχους και προσδοκίες για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Η περσινή πολύ αποδοτική συνεργασία με την διατροφολόγο κα Έλενα Μπιλίση, θα συνεχιστεί και την φετινή χρονιά.
Συνεχίζονται εν μέσω φθινοπωρινής σεζόν οι αγωνιστικές επιτυχίες του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Αυτή τη φορά σειρά πήρε η Σήλια Λαμπροπούλου, η οποία κατάφερε στην κατηγορία των μονών, στο τουρνουά του Smash Tripolis, να καταλάβει την 1η θέση.
Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας σε συνεργασία με τον ΚΟΑΤ και το Δήμο Τρίπολης, συνδιοργανώνουν τους πιο πάνω αγώνες, οι οποίοι θα διεξαχθούν 18-20 Σεπτεμβρίου 2020 σε πέντε (5) αγωνιστικές ενότητες, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Τρίπολης.
Πολλά συγχαρητήρια απο την διοίκηση και τους προπονητές στον αθλητή μας Δαβίδ Ζωγραφάκη για την πρωτιά του στο Ξυλόκαστρο και του ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια.
Με απόλυτη επιτυχία και πολλές εμπειρίες, τόσο για τους κατασκηνωτές, όσο και για τους διοργανωτές, τελείωσε η φετινή χρονιά στο Tripolis Sports Camp.
Μια όμορφη συνεργασία μεταξύ του ΚΟΑΤ και της σχολής χορού Dance Point συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά. Τέχνη και άθλημα, μπαλέτο και κολύμβηση, συνδυάζονται αρμονικά με αποτέλεσμα το συναρπαστικό θέαμα που μόνο η συγχρονισμένη κολύμβηση μπορεί να προσφέρει
Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά και ως επίσημη έναρξη της σεζόν ορίζεται η 1η Σεπτεμβρίου.
Σας περιμένουμε για μια ακόμη μαγευτική χρόνια, γιατί για εμάς το τένις είναι παιχνίδι…
Ενδιάμεσα σε κάθε τμήμα γίνεται απολύμανση του χώρου θερμομέτρηση αθλητών.
Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα τένις της ΑΕΚ Τρίπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν, το για 6η συνεχόμενη χρονιά εντατικό πρόγραμμα τους.
Σελίδα 1 από 155

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr