Κοντονής: Θα εισηγηθεί διακοπή πρωταθλήματος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στις 13.00 είναι προγραμματισμένο υπουργικό συμβούλιο και, σύμφωνα με πληροφορίες που υπάρχουν από τις τάξεις της «συμμαχίας» Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ο Σταύρος Κοντονής έχει την πρόθεση να εισηγηθεί στον Αλέξη Τσίπρα τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού φέρεται να θεωρεί πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και πως, αν συνεχιστεί η αγωνιστική δραστηριότητα, είναι ορατός ο κίνδυνος να υπάρξουν θύματα. Επειδή, δε, μια τέτοια απόφαση είναι πολύ σοβαρή, καλείται να τη λάβει ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Πρόθεση του κ. Κοντονή είναι, εφόσον υπάρξει διακοπή του πρωταθλήματος αλλά ακόμη κι αν αυτό δεν συμβεί, να γίνει μια ευρεία σύσκεψη μεταξύ όλων των παραγόντων, ΕΠΟ, Super League και ομάδων, όπου με τη συνδρομή της κυβέρνησης αλλά και των διεθνών οργάνων (UEFA και FIFA) να δουν πώς μπορούν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Τακτική «δια ζώσης» συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας 24/4 (vid)

Τακτική «δια ζώσης» συνεδρίαση στην αίθουσα «ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ» του...

3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού – Εφηβικού Μιούζικαλ

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι το 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικού - Εφηβικού Μιούζικαλ θα πραγματοποιηθεί στις 26,27 και 28 Απριλίου 2023, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.  Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα, εδώ. 

Υπουργείο Παιδείας: Αιτήσεις για κατ’ εξαίρεση μετεγγραφές και μετακινήσεις φοιτητών

Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους...

ΟΕΒΕ Αρκαδίας: Σεμινάρια Τεχνικών Ασφαλείας για εργοδότες

Η ΟΕΒΕ Αρκαδίας διοργανώνει “Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων για...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο