Συνεχίζονται οι εγγραφές στις Ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζονται οι εγγραφές στις Ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης. Οι εγγραφές θα γίνονται έως την Παρασκευή (11/09) τηλεφωνικά στη γραμματεία του συλλόγου (2710230490). Την Δευτέρα (14/09) θα αρχίσουν οι προπονήσεις των τμημάτων σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Η Ακαδημία θα τηρήσει αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφαλείας κατά του κορονοϊού τόσο για την πρόληψη όσο και για την διαχείριση-αντιμετώπιση ενδεχόμενου κρούσματος.

Απαραίτητα για την είσοδο των αθλητών:

– Κάρτα υγείας αθλητή (μόνο από επίσημη κρατική δομή ή καρδιολόγο)

– Ιατρική Βεβαίωση για είσοδο σε αθλητικές εγκαταστάσεις.

Τα έντυπα κάρτας υγείας και ιατρικής βεβαίωσης θα διανέμονται από το θυρωρείο της ΠΑΕ (τέρμα Τερτσέτη) τις καθημερινές από 16.00 έως 20.00.

Υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και έξοδο των παιδιών από την αθλητική εγκατάσταση. Επίσης θα τηρηθούν αυστηρά τα πρωτόκολλα της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ για την ένταξη των αθλητών στις προπονήσεις (π.χ. 7 ημέρες καραντίνα μετά τις διακοπές).

ΔΕΝ θα επιτρέπεται η είσοδος σε αθλούμενους χωρίς την κάρτα υγείας και την ιατρική βεβαίωση. Οι προπονήσεις θα αρχίζουν ΑΥΣΤΗΡΑ στην ώρα τους (θα γίνεται θερμομέτρηση) και θα ολοκληρώνονται σε 45′, για να γίνει η διαδικασία για το επόμενο γκρουπ.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο