Μαΐου 20, 2020

Εθελοντική Αιμοδοσία: Ο ξεχωριστός αγώνας στο γήπεδο του ΑΣΤΕΡΑ (video - pics)

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επιβεβαίωσε τον κοινωνικό ρόλο που διατηρεί σε όλη τη διαδρομή του, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του, παρουσία του Προέδρου της ΠΑΕ, κ. Γιώργου Μποροβήλου, του προπονητή, Milan Rastavac, ποδοσφαιριστών της ομάδας και πολλών ακόμη μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Την Τετάρτη (20/05) πραγματοποιήθηκε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του ΑΣΤΕΡΑ Εθελοντική Αιμοδοσία, στο πλαίσιο της καμπάνιας "Ζήσε Αθλητικά" του Υφυπουργείου Αθλητισμού, με πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, τον Οργανισμό "Tο Χαμόγελο του Παιδιού" και το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης "Η Ευαγγελίστρια". Η δράση υλοποιείται με την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τρίπολης.

Τη δράση στήριξε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, κ. Γιώργος Μποροβήλος, καθώς επίσης ο Πρόεδρος του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού", κ. Κώστας Γιαννόπουλος, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Κώστας Τζιούμης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κ. Βασίλης Διαμαντόπουλος.

Ο προπονητής του ΑΣΤΕΡΑ, Milan Rastavac, οι ποδοσφαιριστές Νίκος Παπαδόπουλος, Νεόφυτος Μιχαήλ και Αντώνης Τσιφτσής, μέλη του προπονητικού και του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου, καθώς και φίλαθλοι της ομάδας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα σε μια περίοδο που η ανάγκη για αίμα είναι αυξημένη λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr