Ήττα της ΑΕΚ Τρίπολης από τον Αήττητο Σπάτων (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Κυριακή 23/02 η αγωνιστική δράση στην Γ’ Εθνική κατηγορία συνεχίστηκε και για τον 6ο όμιλο και την 21η αγωνιστική η ΑΕΚ Τρίπολης υποδεχόταν στο ΔΑΚ Τρίπολης τον Αήττητο Σπάτων, σ’ ένα δύσκολο ματς.

 Ο αντίπαλος αποτελούνταν από μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική ομάδα και το θετικό αποτέλεσμα εξ’ αρχής ήταν δύσκολη υπόθεση για τους «κιτρινόμαυρους». Εν τέλει η «φιλοξενούμενη» μάδα έφτασε τελικά στη νίκη με σκορ όμως 0-1 και δίνοντας το δικαίωμα στους «γηπεδούχους» να διεκδικήσουν το βαθμό μέχρι το τέλος.

Αγωνιστικά η ομάδα του Αήττητου αν και είχε την υπεροχή στο ματς, δεν απέφυγε τα πολλά λάθη και τα άσχημα τελειώματα των φάσεων με αποτέλεσμα να πιεστεί ιδιαίτερα στο να προηγηθεί στο σκορ. Ακόμη και όταν συνέβη δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει σε δεύτερο γκολ, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε πληρώσει σε 1-2 περιπτώσεις. Αυτό που κρατάει η ΑΕΚ Τρίπολης είναι η κατά διαστήματα καλή αμυντική λειτουργία αλλά και η προσπάθεια να ψάξει σε κάποιες περιπτώσεις το γκολ. Το σημαντικότερο ωστόσο έχει να κάνει με το γεγονός ότι διατηρήθηκε «ζωντανός» ως το τέλος για ένα βαθμό.

Δείτε περισσότερα εδώ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διακοπή Ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Δήμου Τρίπολης

Την Κυριακή 21/04/2024 λόγω επειγουσών εργασιών συντήρησης του δικτύου...

Καιρός: Καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Επιδείνωση του καιρού αναμένεται σήμερα, Παρασκευή, με βροχές και...

Συνελήφθη 21χρονος για ναρκωτικά στην Κόρινθο

Συνελήφθη, σήμερα (19.4.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο,...

Ενημέρωση «κέντρα δημιουργικής απασχόλησης Δήμου Ανατολικής Μάνης» 2024-2025

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ «ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ» 2024-2025 Αγαπητοί Γονείς, Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης, για τέταρτη χρονιά,  συνεχίζει την επιτυχή λειτουργία των  Κ.Δ.Α.Π. στα σχολεία του Δήμου μας, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο