Έχασε στη Νέα Σμύρνη και μπήκε σε περιπετειες ο Αστέρας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σπουδαία νίκη για τον Πανιώνιο, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης με γκολάρα του Ντουρμισάι και ξέφυγε από τα χαμηλά της βαθμολογίας, με τους Αρκάδες να… μπλέκουν για τα καλά!

Με διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο μπήκαν στο ματς οι δύο ομάδες και στα πρώτα λεπτά είχαμε ορισμένες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες. Στο 2’ ο Ουέλινγκτον που είχε προωθηθεί για την εκτέλεση του κόρνερ έκανε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ ένα λεπτό μετά ο Κώτσιρας έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Πανιωνίου και προσπάθησε να περάσει τον Κότνικ, ο οποίος αρχικά έδιωξε την μπάλα και στη συνέχεια ανέτρεψε τον ποδοσφαιριστή με τον διαιτητή να μην… συγκινείται από τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Λίγα λεπτά μετά (8’), ο Πανιώνιος είχε τελική προς την εστία αλλά το πλασέ του Κούρντι ήταν αδύναμο και ο Παπαδόπουλος δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει.

Όσο καλό ήταν το ξεκίνημα, τόσο κακή ήταν η συνέχεια. Ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τον Αστέρα να.. βοηθάει να συμβεί αυτό καθώς έπαιζε αρκετά πίσω και προσπαθούσε να βρει την κόντρα που θα τον έκανε επικίνδυνο. Απείλησε δε, με ένα σουτ του Καλτσά στην κίνηση στο 18ο λεπτό, το οποίο ήταν και η καλύτερη φάση τους στο πρώτο μέρος. Όσο πέρναγε η ώρα οι γηπεδούχοι έπαιρναν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, έψαχναν με υπομονή τον τρόπο που θα διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα και το κατάφεραν από ένα… τσαφ του Πασαλίδη, που δεν κατάφερε να διώξει την μπάλα και ο Ντουρμισάι που επωφελήθηκε, με φοβερό βολέ άφησε άγαλμα τον Παπαδόπουλο για το 1-0 (36’).

Mε ξεκάθαρο σκοπό να πάρει τον έλεγχο του αγώνα, να πιέσει και να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης μπήκε στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας! Οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει τα ηνία αλλά δυσκολεύονταν να διασπάσουν την καλοστημένη άμυνα των γηπεδούχων. Με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών στην επανάκηψη δε, έφτασαν μια ανάσα από το γκολ αλλά ο Κότνικ με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το μηδέν στην γυριστή κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου. Δέκα λεπτά αργότερα οι Αρκάδες απείλησαν ξανά αλλά ο Μουνάφο κατάφερε να… πετύχει τον Κότνικ, ενώ ήταν ολομόναχος στην καρδιά της περιοχής. Στα… καπάκια και μερικά δευτερόλεπτα μετά, ήταν η σειρά του Πανιωνίου να πλησιάσει στο γκολ αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε το πλασέ του Τσιλούλη από θέση τετ-α-τετ.

sport-fm.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο