Επεισοδιακό φινάλε από το πουθενά στο «Μαντινειακός – Τεγέα» (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεν έχει παρά λίγα δευτερόλεπτα που ο διαιτητής της αναμέτρησης του Μαντινειακού με την Τεγέα Χρήστος Βεργέτης, είχε σφυρίξει το τέλος της αναμέτρησης στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών και οι παίκτες αποχωρούσαν από τον αγωνιστικό χώρο. Μέσα λίγα μόλις δευτερόλεπτα προκαλείται «σύρραξη» ανάμεσα σε συγκεκριμένους παίκτες των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να απειληθεί γενίκευση των επεισοδίων στον αγωνιστικό χώρο.

Η ένταση διατηρείται για αρκετά λεπτά και η πλειοψηφία ανθρώπων και παικτών των δύο ομάδων προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Η ένταση κάποια στιγμή αυξάνεται σε χρονικό σημείο όπου σε μια αψιμαχία, τραυματίστηκε στο πρόσωπο ο ποδοσφαιριστής της Τεγέας, Ειρηναίος Δελής. Μάλιστα ο παίκτης των «πρασίνων» έμεινε στο γήπεδο και δέχθηκε άμεσα τις πρώτες βοήθειες του ιατρού του αγώνα.

Η ένταση συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά χωρίς όμως διαπληκτισμούς, χάρη στην παρέμβαση ανθρώπων και των δύο ομάδων που πραγματικά απέτρεψαν τα χειρότερα, σ’ ένα παιχνίδι που κανείς λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθούσε! Αξίζει να σημειωθεί ότι το φύλλο αγώνος και οι μαρτυρίες «φωτογραφίζουν» παίκτη εκτός αποστολής της ομάδας του Μαντινειακού να είναι το πρόσωπο που εισερχόμενος στον αγωνιστικό χώρο από την εξέδρα του γηπέδου, επιτέθηκε στον παίκτη της Τεγέας, εξαιτίας κάποιας παρεξήγησης που είχε προηγηθεί του επεισοδίου.

Δείτε περισσότερα εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη), τα έργα των οποίων θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι προτάσεις καλύπτουν μια σειρά δράσεων

Tιμητική εκδήλωση για τον Αργύρη Π.Π. Πετρονώτη

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του...

Το πρόγραμμα των αγώνων των επτά πρωταθλητών του 5ου ομίλου στο δρόμο για τη Γ’ Εθνική

Το πρόγραμμα των αγώνων μεταξύ των επτά πρωταθλητών Ενώσεων...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο