Ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στα σωματεία για τις ανακοινώσεις διαμαρτυρίας τους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΚΑΣΕΝΟΠ με αφορμή πρόσφατα φαινόμενα ανακοινώσεων ομάδων με προσβλητικό (όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση) περιεχόμενο.

 Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται από την Ένωση ανάλογα φαινόμενα στο μέλλον με ανακοινώσεις με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα επιφέρουν κλήσεις σε απολογία και παράλληλα κοινοποίηση των συγκεκριμένων ανακοινώσεων στον αθλητικό εισαγγελέα της ΕΟΚ.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«To τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε γίνει μάρτυρες μιας άνευ προηγουμένου τραγελαφικής κατάστασης, η οποία έχει 2 σκέλη.

Στο 1ο παρακολουθούμε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον Πρωτάθλημα, στην Α1 & Α2 Κατηγορία Ανδρών, όπου οι αγώνες εξελίσσονται αμφίρροπα, έτσι ώστε να μη μπορείς να προβλέψεις το νικητή και στο 2ο, όπου έχουμε καυστικές ανακοινώσεις ομάδων για αλλοίωση βαθμολογίας, γενικώς κακές διαιτησίες, μέχρι και αιτήματα εξαίρεσης Διαιτητών, που δημοσιεύονται σε διάφορα αθλητικά Sites και φυσικά δεν απευθύνονται στην Επιτροπή Πρωταθλημάτων Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., ως καθ΄ ύλην αρμόδια, ή έστω στην Κ.Ε.Δ. – Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.

Επειδή το απαράδεκτο αυτό κλίμα δυναμιτίζει την ομαλή διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων, σας γνωρίζουμε ότι από εδώ και στο εξής, όταν γίνεται ανάρτηση ανακοίνωσης στο επίσημο Site κάθε συλλόγου, η οποία θα είναι υβριστική προς την διοργανώτρια αρχή, ή προσβλητική, για συγκεκριμένα πρόσωπα του χώρου μας, ο Σύλλογος θα καλείται σε απολογία και η ανακοίνωση θα αποστέλλεται στον αθλητικό εισαγγελέα Ε.Ο.Κ. για επιβολή μέτρων.

Όπως όλοι γνωρίζετε, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., είναι ανοιχτό για κάθε επικοινωνία μαζί σας, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε κάθε θέμα που θα διευκολύνει την ομαλή διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων.».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο