Σημαντική νίκη του Ηρακλή του Γιάννη Καστρίτη απέναντι στο Λαύριο

Σημαντική, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, ήταν η νίκη του Ηρακλή απέναντι στο Λαύριο, σύμφωνα με τον Γιάννη Καστρίτη.

Βαθιά ανάσα πήρε ο Ηρακλής με τη νίκη κόντρα στο Λαύριο, όπως ανέφερε ο Γιάννης Καστρίτης, ο οποίος τόνισε πως το ροζ φύλλο θα βοηθήσει πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι τον «Γηραιό».

«Θέλω να δώσω αρχικά πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Προερχόμασταν από μία πολύ δύσκολη περίοδο με συνεχείς απουσίες και τραυματισμούς που καθημερινά μας δημιουργούσαν προβλήματα. Όπως όλοι καταλαβαίνουμε ήταν πολύ σημαντικό το να πάρουμε την σημερινή νίκη για ψυχολογικούς και βαθμολογικούς λόγους. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που έχει κάνει “διπλά” κόντρα σε ανταγωνιστές μας και ήθελε πολύ προσοχή. Τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο μας που μας έδωσε ώθηση και δύναμη για ακόμη ένα παιχνίδι. Εμείς τώρα παίρνουμε μία βαθιά ανάσα και ετοιμαζόμαστε αμέσως για την συνέχεια. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και απαιτητικό και για αυτό θα πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας αρχής γενομένης από το πολύ δύσκολο ματς της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Κολοσσό στην Ρόδο», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Καστρίτη.

Για το τι άλλαξε μέσα στην εβδομάδα και ο Ηρακλής επανήλθε στις καλές εμφανίσεις: «Ό,τι και να λέμε εμείς οι πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες. Το σημαντικότερο είναι να αντιδράς όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Στο φετινό πρωτάθλημα θα μετρήσει πολύ το πόσο εύκολα και γρήγορα θα μπορούν οι ομάδες να ξεπερνούν τις δυσκολίες και τα ατυχή αποτελέσματα. Υπενθυμίζω πως είμαστε μία καινούργια ομάδα τόσο στην κατηγορία όσο και στο ρόστερ. Απαιτείται χημεία για να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες. Εμείς έχουμε αποκτήσει δέσιμο μέσα από τα προβλήματα, παρόλα αυτά πρέπει θα συνεχίσουμε ενωμένοι για την συνέχεια».

sport-fm.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο