«Βαριά» ήττα στην Κηφισιά ο Σύλλογος Δρομέων

Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας η ομάδα του Συλλόγου Δρομέων καλούνταν να δώσει το πρώτο φετινό εκτός έδρας της παιχνίδι στην Κηφισιά επί της ΑΕΝ Κηφισιάς. Μια αναμέτρηση στην οποία οι «Αρκάδες» ήθελαν να πραγματοποιήσουν μια όσο το δυνατόν πιο καλή εμφάνιση απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που είχε τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Αγωνιστικά το απόγευμα της Κυριακής 20/10 η ομάδα της Τρίπολης αντιμετώπισε μεγάλη δυσκολία απέναντι στην τοπική ομάδα, με αποτέλεσμα από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης να χάσουν την επαφή με το σκορ.

Οι παίκτες του Ηλία Μπαλή αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα στην αμυντική λειτουργία, αδυνατώντας να δημιουργήσουν προβλήματα στον αντίπαλη. Μετά το 32-15 του α’ δεκαλέπτου που αποτυπώνει την πολύ κακή αμυντική συμπεριφορά των «κυανοκιτρίνων», η συνέχεια δεν διαφοροποίησε την εικόνα του ματς.

Στη β’ περίοδο οι «γηπεδούχοι» ελέγχοντας πλήρως το ματς έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 58-26 και ουσιαστικά «κλειδώνοντας» τη νίκη στην αναμέτρηση.

Δείτε περισσότερα εδώ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...
Μετάβαση στο περιεχόμενο