Στην τελική ευθεία πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος ο Ηρακλής του Γιάννη Καστρίτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλήρης προετοιμάζεται ο ΗΡΑΚΛΗΣ στην τελική ευθεία πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στο Περιστέρι (28/9 15:45).

Ο Γιάννης Καστρίτης είναι ικανοποιημένος καθώς είδε όλους τους παίκτες του και σήμερα να συμμετέχουν κανονικά και σε φουλ ρυθμούς στην προπόνηση της Ομάδας. Κατά τη διάρκεια της ο Άλεξ Ντέιβις ένιωσε ένα τράβηγμα μετά από μία έκταση του ποδιού του και αποχώρησε για τα αποδυτήρια, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι ανησυχητικό και με τον παίκτη να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα του Σαββάτου.

Αύριο η προετοιμασία για την έναρξη του πρωταθλήματος θα συνεχιστεί ακόμη πιο δυνατά με μεσημεριανή προπόνηση, ενώ ο προπονητής της Ομάδας, Γιάννης Καστρίτης και ο αρχηγός, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, θα παρευρεθούν στην επίσημη παρουσίαση του Πρωταθλήματος της Basket League.

Η Ομάδα θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την πρωτεύουσα την Παρασκευή το πρωί και θα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί όλος σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση από το Ertplay3.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο