Τα τμήματα υποδομών του Αρκαδικού φιλοξενήθηκαν από τις ακαδημίες του Σάκη Καρύδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα τμήματα υποδομών του Αρκαδικού το Σάββατο 8 Ιουνίου φιλοξενήθηκαν από τις ακαδημίες ΑΕ Βαρθολομιού του Σάκη Καρύδα.

Ο παλιός άσος του ΣΕΦΑ μετά την προ μηνών επίσκεψη (ήταν και η πρώτη των ακαδημιών του) στην Τρίπολη αυτή την φορά φιλοξένησε τα παιδιά του Αρκαδικού σε ένα όμορφο Σαββατιάτικο μπασκετικό πρωινό γεμάτο παιχνίδι και διασκέδαση.

Τα παιδιά είχαν την δυνατότητα να αγωνιστούν και παράλληλα να διδαχθούν μέσα από αυτή την διαδικασία τις βασικές αρχές του μπάσκετ απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή .

Στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου το παρών έδωσαν γονείς των παιδιών όπου με την παρουσία τους είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά την εξέλιξη των παιδιών τους μέσα από τους ειδικούς αγώνες όπου και πραγματοποιήθηκαν.

Τέλος, ο Αρκαδικός θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον προπονητή και υπεύθυνο των ακαδημιών της ΑΕ Βαρθολομιού Σάκη Καρύδα για άψογη φιλοξενία.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο