Νοεμβρίου 30, 2020

Ο Χρίστος Τασουλής αναδείχθηκε BADOUNAS MVP Of The Match του ΑΣΤΕΡΑ για την εμφάνισή του στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-2021 με αντίπαλο την Λαμία.

Εντυπωσιακή η ανταπόκριση στη διήμερη αιμοδοσία του «Ζήσε Αθλητικά» με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και το ΕΚΕΑ στο ΣΕΦ, όπου συγκεντρώθηκαν 157 φιάλες αίματος

Υπογράφηκε το μνημόνιο συναντίληψης και συνεργασίας από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, τον Δήμο Αθηναίων, τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την ΑΕΠ Ελαιώνα - Τα βασικά έργα της Διπλής Ανάπλασης

ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης : Ανακοίνωση

Ανακοίνωση ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

Έπειτα από πρόσκληση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, παρουσιάστηκαν στους ποδοσφαιρικούς φορείς της χώρας μας τα κυριότερα σημεία της Ολιστικής Μελέτης για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Ψηφίζονται στη Βουλή οι διατάξεις για τα πριμ κλειστού στίβου και κολύμβησης.

Τένις – Δώρο Ζωής !!!

Συνέντευξη του υφυπουργού Εξωτερικών αρμόδιου για τον Απόδημο Ελληνισμό.

Σύμφωνα με τα καινούργια δεδομένα, ύστερα από τις ανακοινώσεις της Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, αναφορικά με την διακοπή της κυκλοφορίας, στις 21:00 και με την έναρξη της τηλεκπαίδευσης σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία, προχωρά η λειτουργία του ομίλου μας. Το ΝΕΟ διευρυμένο ωράριο των ακαδημιών μας είναι γεγονός.

Σελίδα 1 από 514

logofootermedia

© 2020 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr