Δήμος Πύλου - Νέστορος

Το έργο αντιπλημμυρικής προστασίας που υλοποιείται στην Χώρα επισκέφθηκε το πρωί ο Δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης.
Με γνώμονα την εξυπηρέτηση των δημοτών και με αφορμή τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή με την κατάργηση της ΔΕΗ, στη Πύλο, ο Δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, στο πλαίσιο της διεκδίκησης του για επαναλειτουργία του γραφείου, όπως…
Επιστολή με αίτημα την δημιουργία παραρτήματος Ε.Κ.Α.Β στο Δήμο Πύλου - Νέστορος απέστειλε προς τον Πρόεδρο του Ε.Κ.Α.Β Ε.Σ.Υ. Παναγιώτη Τζανετή, ο Δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης επικαιροποιώντας την επιστολή που είχε αποστείλει για το ίδιο θέμα στις 10-05-2018.
"Με χαρά και τιμή καλωσορίζουμε τον πρώην Δήμαρχο Πύλου κ. Χρονόπουλο, στη μεγάλη αυτοδιοικητική μας ομάδα, στη μεγάλη μας οικογένεια", αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο Δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης.
Υπεγράφη  η  σύμβαση κατασκευής του έργου «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων Δήμου Πύλου - Νέστορος» μεταξύ του Δημάρχου Δημήτρη Καφαντάρη και του εκπροσώπου της εταιρείας  Β.ΤΑΤΟΥΛΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. «ΚΑΣΤΑΤ ΤΕΧΝΙΚΗ», Βασίλη Τατούλη, προϋπολογισμού  250.000 ευρώ.
Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΥΓΓΡΟΥ ΜΕΘΩΝΗΣ», μεταξύ του Δημάρχου του Δήμου Πύλου- Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη και του αναδόχου του έργου Βασίλη Τρίγκα , προϋπολογισμού 260.000 ευρώ.
Σε ανακοίνωση προέβη ο Δήμος Πύλου - Νέστορος λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.
Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης διανεμήθηκαν σήμερα στον Δήμο Πύλου - Νέστορος, σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της περιοχής, οι οποίοι είναι δικαιούχοι του προγράμματος ΤΕΒΑ.
Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου του Δήμου Πύλου - Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη και του νόμιμου εκπρόσωπου της αναδόχου εταιρείας «Λάμπος Ιωάννης και ΣΙΑ Ε.Ε» Γιάννη Λάμπο, η σύμβαση του έργου με τίτλο : «Κλαδέματα και άρσεις επικινδυνότητας μεγάλων δένδρων για λόγους…
Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου του Δήμου Πύλου - Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη και του ανάδοχου Ιωάννη Τσούση, η σύμβαση του έργου : «Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας Δ.Κ. Χώρας και Δ.Κ. Πύλου Οικισμού Γιάλοβας» προϋπολογισμού 170.000 Ευρώ .
Σελίδα 1 από 30

logofootermedia