Απευθείας μετάδοση του Πατρινού Καρναβαλιού από το ΙΟΝΙΑΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετά από τρία χρόνια καρναβαλικής αναμονής έφτασε και πάλι η στιγμή χιλιάδες καρναβαλιστές να ξεχυθούν στους δρόμους της Πάτρας, παίρνοντας μέρος στις παρελάσεις, στη μεγάλη γιορτή του Πατρινού Καρναβαλιού.

[iframe width=”1280″ height=”720″ src=”https://www.youtube.com/embed/qhYKMWMZaDM” title=”Πατρινό Καρναβάλι 2023 | Μεγάλη Παρέλαση – Κυριακή 26 Φεβρουαρίου” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen ]

Μια γιορτή που κορυφώνεται και φέτος εκεί που χτυπάει η καρδιά των καρναβαλιών όλης της Ελλάδας, στην Πάτρα. Ένα ορμητικό και πολύχρωμο ποτάμι με κέφι, ζωντάνια, καλλιτεχνικές δημιουργίες, άρματα και πολύχρωμες στολές, σχηματισμούς και χορογραφίες όλα με καρναβαλική διάθεση που πλημμυρίζει τους δρόμους της Πάτρας αλλά και την οθόνη του ΙΟΝΙΑΝ.

Το μοναδικό και εντυπωσιακό θέαμα των παρελάσεων μεταδίδεται ζωντανά και διαδικτυακά από τον Τηλεοπτικό Περιφερειακό Σταθμό ΙΟΝΙΑΝ.

Μια τηλεοπτική υπερπαραγωγή με την χρήση OB VAN και ένα σύνολο επτά (7) καμερών, που περιλαμβάνουν Drones και Γερανό, σε ποιότητα εικόνας HD, υπόσχεται στους τηλεθεατές ότι θα «μεταφερθούν» μέσα στο πλήθος των δεκάδων χιλιάδων καρναβαλιστών.

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στις 6.00 το απόγευμα στο ΙΟΝΙΑΝ η νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση 

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 2.00 το μεσημέρι συντονιζόμαστε όλοι στο ΙΟΝΙΑΝ για τη μεγάλη παρέλαση των αρμάτων.

Από την Πλατεία Γεωργίου μεταφέρουν τον παλμό της παρέλασης, ο Τζίμης Πολίτης και η Κατερίνα Τσουκαλά. 

Το βράδυ της Κυριακής στις 9.00 παρακολουθήστε ζωντανά στο ΙΟΝΙΑΝ την Τελετή Λήξης και την Καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου!

Τελετή Λήξης:

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο