Kοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού Τηλεοπτικού Σταθμου IONIAN TV

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου “My Way” πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού Τηλεοπτικού Σταθμου IONIAN TV.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου “My Way” πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού Τηλεοπτικού Σταθμου IONIAN TV.

[iframe width=”1280″ height=”720″ src=”https://www.youtube.com/embed/noorTX8fQA0″ title=”Πάτρα | Η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΙΟΝΙΑΝ” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen ]

Για το έργο του τηλεοπτικού σταθμού μίλησαν ο Δ/νων Σύμβουλος Σπύρος Καμπιώτης, ο Δ/ντης του Εμπορικού Τμήματος Διονύσης Μήλεσης, η Δ/ντρια Ειδήσεων Λίνα Μπάστα ενώ την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος του ΙΟΝΙΑΝ TV Νατάσα Πατρινού.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε και η έρευνα για τα περιφερειακά κανάλια σε Πελοπόννησο – Νότιο Ιόνιο – Νότια Στερεά Ελλάδα. Την έρευνα διενήργησε η εταιρεία Data Consultants, αξιολογώντας δείγμα 1.438 κατοίκων και από τις 11 Περιφερειακές Ενότητες της ΠΖ6, στην οποία εκπέμπει το IONIAN TV.

Για μία ακόμη φορά το IONIANTV βρέθηκε 1ο στις προτιμήσεις του κόσμου με 17,7% για το 2022, έναντι του 14% που είχε δείξει η προηγούμενη αντίστοιχη μέτρηση.

Ξεχωριστά ήταν τα μηνύματα που απέστειλαν για την εκδήλωση του ΙΟΝΙΑΝ ΤV , o κυβερνητικός εκπρόσωπος και Υπουργός πάρα τω Πρωθυπουργό Γιάννης Οικονόμου αλλά  και η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Πόπη Τσαπανίδου .

Την εκδήλωση για την σταθερά ανοδική πορεία του σταθμού χαιρέτησαν,  ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης,ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο πρόεδρος ΠΕΔ  δυτικής Ελλάδας και δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, ο δήμαρχος Αιγιαλείας  Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής, ο δήμαρχος Ναυπάκτου Βασίλης Γκίζας, ο πρόεδρος της ΕΦΕΠΑΕ και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ Κυριάκος Κορτέσης, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδας Αντώνης Ποταμίτης καθώς και ο εκδότης της εφημερίδας “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ” Θεόδωρος Λουλούδης.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν και ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Χ. Μπονάνος , οι Αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας,, Φωκίων Ζαΐμης, Ανδρέας Φίλιας και Τάκης  Παπαδόπουλος, ο Συμπαραστάτης του Πολίτη της Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Τελώνης,  ο πρόεδρος του ΕΑΠ Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής , καθώς και πλήθος εκπροσώπων παραγωγικών και άλλων φορέων της περιφέρειας αλλά και εκπρόσωποι των ΜΜΕ της ευρύτερης περιοχής.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο εορτασμός του Προφήτου Ηλιού στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκε η μνήμη του Προφήτου Ηλιού του Θεσβίτου στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας. Την παραμονή της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφάνιος χοροστάτησε κατά τον Εσπερινό στο Ιερό Εξωκλήσιο του εορταζομένου Προφήτου, του ενοριακού Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρίπολης, συμπαραστατούμενος από Ιερείς. Το θείο λόγο κήρυξε

Κάλεσμα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας για την αποκατάσταση της Ε.Ο. 74

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους συλλόγους-μέλη της, τους Αρκάδες όπου κι αν βρίσκονται, καθώς και προς τους φίλους της Αρκαδίας και της Ηλείας, να ενώσουμε τη φωνή μας για την άμεση αποκατάσταση του Εθνικού Οδικού Δικτύ

Κόρινθος: Νέα εμφάνιση καρχαρία στις Κεχριές μέσα σε λίγες ημέρες

Νέα εμφάνιση καρχαρία καταγράφηκε στη θαλάσσια περιοχή των Κεχριών Κορινθίας, λίγες ημέρες μετά το προηγούμενο περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες το θαλάσσιο ζώο εντοπίστηκε να κινείται κοντά στην ακτή

Ακυρώνεται η ξενάγηση της Εβδομάδας Ομογενών στη Σπάρτη

Ο Δήμος Σπάρτης και ο Σύλλογος Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων «ο Λεωνίδας» θα ήθελαν να ενημερώσουν ότι η ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους της Σπάρτης, η οποία είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 22 Ιουλίου