Η τέταρτη ορειβατική συνάντηση του Μαινάλου από τον Σ.Α.Ο.Ο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων πεζοπόρων από ορειβατικούς συλλόγους όλης της Πελοποννήσου και αρκετούς της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 21 & 22 Μάη 2016 η τέταρτη ορειβατική συνάντηση του Μαινάλου που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων. 

 

Με την παρουσία των δημάρχων Τρίπολης Δ. Παυλή και Γορτυνίας Ι.Γιαννόπουλου καθώς επίσης και των προέδρων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης Δ. Γεωργούλη και του ΣΑΟΟ Ν.Δέδε, εγκαινιάστηκε το θαυμάσιο αλλά και ιστορικής σημασίας μονοπάτι από την Πιάνα στο Αρκουδόρεμα, στο Λιμποβίσι έως και την Ελάτη. 

desao5

Οι ορειβάτες απόλαυσαν τα φαράγγια του Ελισσώνα και του Αρκουδορέματος, τα ελατόβρυτα δάση του Κεντρικού Μαινάλου και τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων της Πιάνας της Ελάτης και της Βυτίνας. Εντυπωσιασμένοι για μια ακόμη φορά από το βουνό του Πάνα έδωσαν την υπόσχεσή τους, να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στην επόμενη ορειβατική συνάντηση, που θα γίνει με την ευκαιρία των εγκαινίων του επόμενου μονοπατιού που ο ΣΑΟΟ και οι εθελοντές των χωριών ήδη σηματοδοτούν.

desao6

desao2

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνέντευξη τύπου για το θέμα του νερού παραχώρησε ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης

 Ο Δήμαρχος ανέπτυξε δύο κύριους άξονες, τις υπερκαταναλώσεις και τους μεγαλοοφειλέτες.           Το φαινόμενο των υπερκαταναλώσεων παρατηρείται κυρίως σε κάποια χωριά και λιγότερο στην πόλη της Κορίνθου, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Δήμαρχος « Είναι αδιανόητο ο Δήμος να μην ποτίζει δημοτικούς κήπους και γκαζόν για να εξοικονομούμε νερό από την ύδρευση και να βλέπουμε ασύστολη

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην Ανάπτυξη της Πελοποννήσου»

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος Πελοπόννησος 2021-2027 σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην Ανάπτυξη της Πελοποννήσου» και στόχο την ενημέρωση φορέων και πολιτών για την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020, την συμβολή του στην ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά και τις προοπτικές

Προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση του Δήμου Γορτυνίας λόγω Υψηλού Κινδύνου Πυρκαγιάς 

Ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς στο Δήμο Γορτυνίας είναι υψηλός (κατηγορία κινδύνου 3) για αύριο Σάββατο 22 Ιουνίου, σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδόθηκε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.Σε ισχύ είναι η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αρκαδίας κ. Κώστα Μανδρώνη, για την προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση και περιοχές Natura, σύμφωνα με την

Ανακοίνωση σχετικά με την Λαϊκή Αγορά Κορίνθου

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [192.82 KB] The post Ανακοίνωση σχετικά με την Λαϊκή Αγορά Κορίνθου appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο