Συνεχίζει στο “The Voice of Greece” o Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Τετάρτη το βράδυ ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος ερμήνευσε το τραγούδι ”μη γυρίσεις” όμως ο Σάκης Ρουβάς προτίμησε τον Αιμίλιο Μωσαΐδη για να συνεχίσεις την ομάδα του.

Όμως ο Κωνσταντίνος  με την εξαιρετική του ερμηνεία κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κωστή Μαραβέγια όπου και του έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσει.

Την τελευταία στιγμή ο απρόβλεπτος Πάνος Μουζουράκης πάτησε και το δικό του μπαζερ και μπήκε δυναμικά στην διεκδίκηση του Κωνσταντίνου, τονίζοντας ότι η θεατρικότητα του Τριπολιτσιώτη τραγουδιστή ταιριάζει στην δική του ομάδα.

Η τελική απόφαση του  Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου ήταν να πάει με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη συνεχίζοντας στην επόμενη φάση του “The Voice of Greece”

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο