Εκδήλωση οι “Σφήκες πάνε Ναύπλιο”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενεργή συμμετοχή είχε η ομάδα Lambretta/Vespa Αρκαδίας, την οποία εκπροσώπησε ο Πρόεδρος αυτής, στην ετήσια εκδήλωση που πραγματοποίησαν για άλλη μία χρονιά οι “ΣΚΗΚΕΣ” στο Ναύπλιο

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/gtmlbQlVMRI” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

Την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο, η ετήσια εκδήλωση – θεσμός, ”ΟΙ ΣΦΗΚΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑΥΠΛΙΟ” η οποία ξαναγύρισε και φέτος στην πόλη απ’όπου ξεκίνησε!

sfikes3
Μετά από δύο πετυχημένες συναντήσεις στο Ναύπλιο και μια στην Καλαμάτα, για τέταρτη χρονιά πλέον, οι λέσχες, Πάτρας, Πειραιά, Καλαμάτας και οι ομάδες Τρίπολης, Ναυπλίου και  Κορίνθου “βεσπάρισαν” στο όμορφο Ναύπλιο με τις όμορφες, παλιές και νέες βέσπες τους. Το απόλαυσαν όχι μόνο οι ίδιοι, αλλά και όλοι όσοι απολάμβαναν τη βόλτα τους στο γραφικό Ναύπλιο. 

sfikes2


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/7/2024)

Την Τρίτη (30/7/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Προσωρινοί πίνακες για την πρόσληψη προσωπικού καθαριστών – καθαριστριών σχολικών μονάδων

Ανακοινώνονται οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης - βαθμολογίας, προσληπτέων και απορριπτομένων για την πρόσληψη προσωπικού καθαριστών - καθαριστριών σχολικών μονάδων. Διαβάστε περισσότερα, εδώ. 

9ο TRIPolis Rock Festival + 1o Φεστιβάλ Φωτογραφίας Τρίπολης + Παράλληλες δράσεις

Η σκηνή στο πάρκο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης έχει ήδη στηθεί...

Ο ΣΑΟΟ στο βουνό των θεών – ΟΛΥΜΠΟΣ 2024

Λεπτομερής σχεδιασμός και σωστή προετοιμασία επέτρεψαν στο σύλλογό μας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο