Kοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού Τηλεοπτικού Σταθμου IONIAN TV

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου “My Way” πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού Τηλεοπτικού Σταθμου IONIAN TV.

[iframe width=”1280″ height=”720″ src=”https://www.youtube.com/embed/noorTX8fQA0″ title=”Πάτρα | Η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΙΟΝΙΑΝ” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share” allowfullscreen ]

Για το έργο του τηλεοπτικού σταθμού μίλησαν ο Δ/νων Σύμβουλος Σπύρος Καμπιώτης, ο Δ/ντης του Εμπορικού Τμήματος Διονύσης Μήλεσης, η Δ/ντρια Ειδήσεων Λίνα Μπάστα ενώ την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος του ΙΟΝΙΑΝ TV Νατάσα Πατρινού.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε και η έρευνα για τα περιφερειακά κανάλια σε Πελοπόννησο – Νότιο Ιόνιο – Νότια Στερεά Ελλάδα. Την έρευνα διενήργησε η εταιρεία Data Consultants, αξιολογώντας δείγμα 1.438 κατοίκων και από τις 11 Περιφερειακές Ενότητες της ΠΖ6, στην οποία εκπέμπει το IONIAN TV.

Για μία ακόμη φορά το IONIANTV βρέθηκε 1ο στις προτιμήσεις του κόσμου με 17,7% για το 2022, έναντι του 14% που είχε δείξει η προηγούμενη αντίστοιχη μέτρηση.

Ξεχωριστά ήταν τα μηνύματα που απέστειλαν για την εκδήλωση του ΙΟΝΙΑΝ ΤV , o κυβερνητικός εκπρόσωπος και Υπουργός πάρα τω Πρωθυπουργό Γιάννης Οικονόμου αλλά  και η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Πόπη Τσαπανίδου .

Την εκδήλωση για την σταθερά ανοδική πορεία του σταθμού χαιρέτησαν,  ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης,ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα, ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο πρόεδρος ΠΕΔ  δυτικής Ελλάδας και δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, ο δήμαρχος Αιγιαλείας  Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής, ο δήμαρχος Ναυπάκτου Βασίλης Γκίζας, ο πρόεδρος της ΕΦΕΠΑΕ και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ Κυριάκος Κορτέσης, ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδας Αντώνης Ποταμίτης καθώς και ο εκδότης της εφημερίδας “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ” Θεόδωρος Λουλούδης.

Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν και ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Χ. Μπονάνος , οι Αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας,, Φωκίων Ζαΐμης, Ανδρέας Φίλιας και Τάκης  Παπαδόπουλος, ο Συμπαραστάτης του Πολίτη της Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Τελώνης,  ο πρόεδρος του ΕΑΠ Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής , καθώς και πλήθος εκπροσώπων παραγωγικών και άλλων φορέων της περιφέρειας αλλά και εκπρόσωποι των ΜΜΕ της ευρύτερης περιοχής.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο