Ο Κώστας Παλυβός από την Τρίπολη δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο Blind Taste (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Κώστας Παλυβός από την Τρίπολη βρέθηκε στο πλατό του BlindTaste για να… μαγειρέψει! Μάζι με άλλους 3 διαγωνιζόμενους θα συναγωνίζονται καθημερινά στη δημιουργία μιας κοινής συνταγής, που θα τους αναθέτει ο Σάββας Πούμπουρας, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν το φαγητό και να διορθώνουν τη γεύση του ενώ το μαγειρεύουν.

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpnanea%2Fvideos%2F478737835791490%2F&show_text=1&width=560″ width=”560″ height=”401″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” ]

Λίγα λόγια για το παιχνίδι…

Κάθε εβδομάδα, 4 διαγωνιζόμενοι θα συναγωνίζονται καθημερινά στη δημιουργία μιας κοινής συνταγής, που θα τους αναθέτει ο Σάββας Πούμπουρας, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν το φαγητό και να διορθώνουν τη γεύση του ενώ το μαγειρεύουν.

Με την ολοκλήρωση του πιάτου ο Σάββας Πούμπουρας από τη νέα σεζόν όχι μόνο σχολιάζει το κάθε πιάτο, αλλά θα δίνει κι έναν έξτρα βαθμό για το στήσιμο – διακόσμηση πιάτου (food styling). Η βαθμολογία ορίζεται από το 0 έως το 2.

Στον ανανεωμένο χώρο της γευσιγνωσίας, από τη νέα σεζόν, θα μεταφέρεται ένας παίκτης κάθε φορά. Εκεί, με δεμένα τα μάτια και τον Σάββα Πούμπουρα απέναντί του καλείται δοκιμάσει όλα τα πιάτα και να τα βαθμολογήσει από το 0 έως το 5. Γιατί μπορεί όλοι να εκτελούν την ίδια συνταγή αλλά η γεύση και η επιτυχία διαφέρει από πιάτο σε πιάτο και εξαρτάται απόλυτα από τη σωστή διαχείριση των υλικών και του χρόνου σε κάθε συνταγή.

Την ίδια ώρα οι υπόλοιποι τρεις παίκτες μεταφέρονται στο «master booth» έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου παρακολουθούν μέσω οθόνης τις βαθμολογίες, που βάζει ο συμπαίκτης τους στο χώρο της γευσιγνωσίας, ένας χώρος, που τους επιτρέπει… να εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους επί της βαθμολογίας και όχι μόνο!

Με την ολοκλήρωση της βαθμολογίας, οι παίκτες αποχωρίζονται το μαντήλι, με το οποίο είχαν δεμένα τα μάτια τους και έρχονται αντιμέτωποι με την…ωμή αλήθεια!

Στη συνέχεια, ο Σάββας Πούμπουρας δοκιμάζει και βαθμολογεί την προσπάθεια των διαγωνιζόμενων.

Την τελευταία μέρα, την ημέρα του τελικού, οι παίκτες βαθμολογούν από το 0 μέχρι το 10. Ο παίκτης, που θα έχει συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία στο τέλος κάθε εβδομάδας, θα είναι ο νικητής του χρηματικού επάθλου των 1.000 ευρώ και θα συνεχίσει να διαγωνίζεται με τρεις νέους συμπαίκτες για μία ακόμη εβδομάδα διεκδικώντας 1.000 ακόμη ευρώ!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο