Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος μας “ταξιδεύει” με το μπλε του ποδήλατο (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος ανεβαίνει στο “Μπλε Ποδήλατο” και ξεκινά το ταξίδι του. Συνοδοιπόροι στο πρώτο του digital single είναι ο Μάριος Λαζ Ιωαννιδης στη μουσική και ο Ηλίας Κλουβιδάκης στους στίχους, σε μία παραγωγή της MLIproductions.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/DpC60xtuHss” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Η οπτικοποίηση του τραγουδιού που πραγματοποιήθηκε στα παραμυθένια τοπία της Αρκαδίας, σε σκηνοθεσία του Ηλία Διαμαντάκου και σε editing του Ηλία Καρατζούλη, περιγράφει την ανάγκη όλων μας να αποδράσουμε από το ασφυκτικό σήμερα και τη ρουτίνα της καθημερινότητας, αφημένοι στη νοσταλγία των όσων μας έκαναν να νιώθουμε πραγματικά ελεύθεροι κι ευτυχισμένοι.

Το ‘Μπλε Ποδήλατο’ με καλοκαιρινή διάθεση και με μια ιδιαίτερη δυναμική, είναι διαθέσιμο στις μουσικές ψηφιακές πλατφόρμες (iTunes,Spotify)και υπόσχεται να σας ταξιδέψει!

Bio

​Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος συστήνεται.

Γεννημένος στις 26 Απριλίου 1992, από τα παιδικά του χρόνια κιόλας θα αρχίσει να αξιοποιεί τις καλλιτεχνικές του τάσεις, οι οποίες σχετίζονται με θέατρο, εικαστικά, χορό αλλά και μουσική.

Το 2010, αρχίζει να φοιτά με επιτυχία στην Σχολή Θεάτρου του Τμήματος Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. και ειδικότερα στο τμήμα υποκριτικής, συμμετέχοντας παράλληλα σε θεατρικές παραστάσεις.

Πολύ γρήγορα, η μουσική θα τον κερδίσει και θα τον κάνει να αφήσει πίσω του την Θεσσαλονίκη και να βρεθεί στα καλλιτεχνικά μονοπάτια της Αθήνας.

Πλέον, η αγάπη του για έκφραση με κάθε τρόπο αποτελούν κινητήριο δύναμη για ζωντανές εμφανίσεις γεμάτες τραγούδι, μελωδίες και συγκίνηση.

Την άνοιξη του 2017, ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έχοντας επισκευάσει το παλιό του ‘Μπλε Ποδήλατο’ξεκινά το πρώτο δισκογραφικό του ταξίδι…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας

Στην ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας προχώρησε ο ΕΦΕΤ, μετά...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Δευτέρα 22 Απριλίου. Κοινές δράσεις, αναπτυξιακά προγράμματα και αθλητικές υποδομές ήταν τα κυριότερα σημεία της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της Ομοσπονδίας και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Με διάθεση συνεργασίας για την προβολή, την ανάδειξη

Κέντρο Κοινότητας | Το πρόγραμμα Μάϊου 2024 για την Κινητή Μονάδα

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει το πρόγραμμα της Κινητής Μονάδας του Κέντρου Κοινότητας για τον Μάιο 2024. Διαβάστε το αρχείο, ΕΔΩ.

Λειτουργίες Ελλήνων Συνθετών

Αναμένοντας την Ανάσταση του Κυρίου, θα γευτούμε το κατανυκτικό κλίμα της Σαρακοστής μέσα από επιλεγμένες Λειτουργίες Ελλήνων συνθετών (Αυγουστίνος Ρούσσος, Γιάννης Δροσίτης, Γεώργιος Πονηρίδης), ενώ το Requiem του Γιάννη Ρούσσου θα εντείνει το θρησκευτικό συναίσθημα. Μία περιήγηση στην ελληνική έντεχνη μουσική για φωνή και όργανο εναρμονισμένη με το πνεύμα των Παθών του Κυρίου. Ερμηνεύουν η

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο