Ρόλος – έκπληξη στην τηλεοπτική σειρά “ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΑΧΟΥΛΑΣ”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλλάζει ρόλο, αλλά δεν αλλάζει κανάλι γνωστή παρουσιάστρια του Alpha που μπαίνει στην κωμική σειρά του Alpha «Αστέρας Ραχούλας» για να υποδυθεί το μέντιουμ!

Ο λόγος για την Κατερίνα Ζαρείφη!

Στο ερχόμενο επεισόδιο τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, θα βρεθεί απέναντι από την Σαββούλα (Δανάη Λουκάκη), η οποία σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso την επισκέπτεται για να μάθει τι θα γίνει με το μέλλον της και τα αισθηματικά της. «Ήταν τόσο ωραία στα γυρίσματα. Το ευχαριστήθηκα πολύ. Κάνω μια αστρολόγο μέντιουμ, η οποία λέει τα ταρό. Και μάλιστα, ως ελεύθερη επαγγελματίας κόβω μπλοκάκι. Θα υποδεχτώ λοιπόν στο χώρο μου τη Σαββούλα, η οποία έρχεται για να μάθει αν βλέπω γάμο με τον Αγγελή (Σταύρος Σβήγκος). Εγώ της απαντώ ότι είναι βέβαιο πως θα παντρευτούν οι δυο τους με παπά και με κουμπάρο. Όμως εκείνη την ώρα μπαίνει ο Αγγελής και μου επιτίθεται, λέγοντας με απατεώνισσα» αποκαλύπτει η Κατερίνα Ζαρίφη.

zarifi
zappit.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση

Σχετ.: α) Η υπ΄ αρίθμ. πρωτ. Οικ. 5400/07.11.2013 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, όπως ισχύει, β) Ο Ν. 4177/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, γ) Το υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 6557/18.04.2024 έγγραφο της Αρμόδιας Υπηρεσίας, αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη Διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην

Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4),...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο