Διαβάσαμε: «Η ζωή όπως είναι» από την Ηρώ Σκάρου

Ζεύγη παρόμοια και αντίθετα. Ήρωες που μοιράζονται στιγμές μιας καθημερινότητας. Κινηματογραφικά καρέ που όπως κι αν μονταριστούν, προβάλουν ένα πανόραμα της ζωής όπως είναι.

Εικοσιτέσσερα διηγήματα. Ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την επιθυμία του ανθρώπου για αλλαγή, για έναν διαφορετικό τρόπο ζωής και τις κρυφές επιθυμίες. Ιστορίες που εκφράζουν την επιθυμία να γυρίσει ο χρόνος και να ξεκινήσουν όλα από την αρχή. Γνωρίζουμε έναν επιστήμονα που μελετά τους παράγοντες της μακροζωίας αλλά και μια νοικοκυρά που ανακαλύπτει τις ενός πρόωρου θανάτου. Ένα μικρό αγόρι που αρνείται να μιλήσει μας διηγείται την ιστορία του γράφοντας την σε μαυροπίνακα στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου ενώ παράλληλα προσπαθούμε να κατανοήσουμε τον φόβο ενός άντρα που αρνείται να έρθει αντιμέτωπος με τα φαντάσματα του παρελθόντος του.

«Η ζωή όπως είναι» και οι πρωταγωνιστές της μας δίνουν τροφή για σκέψη, μας προβληματίζουν και μας προτρέπουν να αναρωτηθούμε αν είμαστε πραγματικά ευτυχισμένοι με τον τρόπο που ζούμε και πως μπορούμε να τον βελτιώσουμε πριν είναι πολύ αργά. Άλλωστε, πως θα ήταν η ζωή αν είχαν παρθεί διαφορετικές αποφάσεις;

Η συγγραφέας Ηρώ Σκάρου και η συλλογή διηγημάτων «Η ζωή όπως είναι» ήρθαν για να μείνουν και με την ευθύτητα τους να μας βοηθήσουν να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα μας.

Η συλλογή διηγημάτων «Η ζωή όπως είναι» της Ηρούς Σκάρου κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κέδρος.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τουρισμός για Όλους 2024: Παρατείνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις

Μέχρι τις 8 Απριλίου έλαβε παράταση η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο...

Κορινθία: Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (28.3.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από Συνοριακούς...

Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών appeared first on .
Μετάβαση στο περιεχόμενο