Τα Σπουργίτια της Χορωδίας Τρίπολης στο «1ο Παμπελοποννησιακό Φεστιβάλ παιδικών Χορωδιών» (pics)

Στο «1ο Παμπελοποννησιακό Φεστιβάλ παιδικών Χορωδιών» που πραγματοποιήθηκε στη Σπάρτη, το παιδικό τμήμα της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, τα ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ

Το Σάββατο, 1η Φεβρουαρίου, το παιδικό τμήμα της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, τα ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ, συμμετείχε στο «1ο Παμπελοποννησιακό Φεστιβάλ παιδικών Χορωδιών» που πραγματοποιήθηκε στη Σπάρτη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 2500 χρόνων από τη μάχη των Θερμοπυλών. Tο «1ο Παμπελοποννησιακό Φεστιβάλ παιδικών Χορωδιών», στο οποίο συμμετείχε ικανός αριθμός χορωδών, πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη τοπικών φορέων και συλλόγων προς τιμήν του ποιητή Γ. Σαραντάρη.

Τα ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ μας έδωσαν τη δική τους μάχη τραγουδώντας ένα ενδιαφέρον 20λεπτο πρόγραμμα που καθήλωσε τους ακροατές στο MYSTRAS GRAND PALACE RESORT, όπου και έλαβε χώρα η εκδήλωση. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο μελωδικό έργο τους, στο Μαέστρο τους κ. Διονύση Καραφωτιά και στα παιδιά που αδιάλειπτα συνεχίζουν να μας μαγεύουν με τις παιδικές φωνούλες τους.

 

Από το Δ.Σ.

τής ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο