Ένα πολύχρωμο ταξίδι στο μεγαλείο της ανθρώπινης ζωής στην μουσική – εικαστική παράσταση «Colors» (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

To Σάββατο 04 Ιανουαρίου στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο στην Τρίπολη πραγματοποιήθηκε ένα πολύχρωμο ταξίδι στο μεγαλείο της ανθρώπινης ζωής.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/6NcpHU1OKoM” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Μια μοναδική σύνθεση η οποία, μέσα από την ένωση της μουσικής με το χορό, το τραγούδι, την ποίηση και την ζωγραφική, καταφέρνει να κεντήσει με δεξιοτεχνία και να φωτίσει με ευαισθησία μερικές από τις σημαντικότερες σκηνές του εύθραυστου νήματος της ζωής.

Η παράσταση περιελάμβανε προσωπικές συνθέσεις του Βασίλη Γεωργακόπουλου και διασκευές γνωστών τραγουδιών υπό τη συνοδεία δύο βιολιών και ηλεκτρονικών εφέ που προσδίδουν ατμόσφαιρα.

Επίσης την παράσταση εμπλούτισαν χορογραφίες από επαγγελματίες χορευτές, συνοδεία τραγουδιού σε ορισμένα κομμάτια (Xατζιδάκις, Frank Sinatra κ.λπ.) από 6 μελή γυναικεία χορωδία από τη Τρίπολη, ηχογραφημένοι ποιητικοί στίχοι, ζωγραφική επί σκηνής, video art που βοήθησε τον θεατή να ενταχθεί ακόμα καλύτερα στη διάθεση της παράστασης.

Συμμετείχαν: Βασίλης Γεωργακόπουλος, Eπιμέλεια παράστασης, προσωπικές συνθέσεις, πιάνο, video art Ρεζάρτα Κρούγια (βιολί), Παναγιώτα Καλαβριζιώτη (βιολί), Κατερίνα Αθανασιάδη (χορός), Δανάη Παπαδοπούλου (χορός), Αθηνά Γεωργακοπούλου (απαγγελία ποιημάτων), Ιωάννα Άτζακα (πρωτότυπη ποίηση / απαγγελία ποιημάτων), Αντώνης Κρατημένος (ζωγραφική επί σκηνής), Χορωδία 6 ατόμων (με μαέστρο την Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου).

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο