Νέο Album Armagos – The Lonely Piano

Ο συνθέτης Αποστόλης Αρμάγος (Armagos), μετά από μια διαδρομή τεσσάρων δίσκων με τραγούδια ερμηνευμένα από νέους τραγουδιστές (Ξένια Ροδοθεάτου, Νίκος Βενετάκης, Άννα Λινάρδου), κυκλοφορεί ψηφιακά τον πρώτο “ορχηστρικό” του δίσκο, με τίτλο “The Lonely Piano”.

[iframe width=”100%” height=”300″ scrolling=”no” frameborder=”no” allow=”autoplay” src=”https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/playlists/823898498&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true” ]

Πρόκειται για ένα album με οκτώ αυτοσχεδιασμούς, οκτώ μικρές ολοκληρωμένες ιστορίες παιγμένες από τον ίδιο, μόνο με ένα πιάνο. Το “The Lonely Piano” αποτελείται από ατμοσφαιρικές μπαλάντες και κομμάτια με γρήγορα ξεσπάσματα, τα οποία μοιάζουν με τραγούδια χωρίς λόγια. Τα θέματα και τα μοτίβα τους, παρά τον αυτοσχεδιαστικό τους χαρακτήρα, δίνουν την εντύπωση δομημένου μουσικού λόγου σε ένα σύγχρονο και νεοκλασικό στυλ, ενώ όλος ο δίσκος θα μπορούσε να αποτελεί το soundtrack μιας ταινίας. O συνθέτης, με αυτό το πρώτο του πιανιστικό project, καταφέρνει να μας χαρίσει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ορχηστρικά album της χρονιάς.

Το όμορφο εικαστικό του εξωφύλλου είναι της Ελένης Άννινου.

Το “The Lonely Piano” είναι διαθέσιμο για ακρόαση και αγορά σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες (Spotify, Apple Music, Cd Baby, Youtube, κτλ.).

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το “The Lonely Piano” στην επίσημη ιστοσελίδα του καλλιτέχνη:

Armagosmusic.com

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...

Κορινθία: Αγρότης τραυματίστηκε σοβαρά από φρέζα

Ηλικιωμένος άνδρας εγκλωβίστηκε σε γεωργικό ελκυστήρα (φρέζα) εν ώρα...

Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης Κέντρου Κοινότητας Νότιας Κυνουρίας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του προσωπικού της...

Κέντρο Κοινότητας | Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης

Ενημέρωση Η προγραμματισμένη κίνηση (29/3/2024) στον Δήμο Τρίπολης, μεταφέρεται λόγω άδειας του οδηγού τηςκινητής μονάδας, από τις 29/3/2024, για την Δευτέρα 1/4/2024.
Μετάβαση στο περιεχόμενο