Ώρα μυστηρίου: "Οικογένεια Ιντρίγκ: Το αίνιγμα του μπλε ζαφειριού"

Αν τύχει κάποτε να πάτε στο Άμστερνταμ και να κάνετε βόλτα στα κανάλια, μπορεί να τη δείτε ... ή μάλλον όχι, ούτε καν που θα την προσέξετε. Η οικία Ιντρίγκ είναι πράγματι μια μονοκατοικία που μοιάζει εντελώς φυσιολογική. 

Μόνο που δεν είναι καθόλου φυσιολογική η οικογένεια που μένει εκεί. Ε, ναι, γιατί οι Ιντρίγκ ασχολούνται με κάτι ξεχωριστό...

Ένας κίτρινος φάκελος φτάνει στην οικία Ιντρίγκ. Είναι από τη θεία Ζέλντα. Και όπως ορίζει το πρωτόκολλο των Ιντρίγκ, θα σερβιριστεί τι στις οκτώ ακριβώς στην αίθουσα των δεκατριών ρολογιών, στον πρώτο όροφο και όλα τα μέλη της οικογένειας επίσημα ντυμένα. Αυτό σημαίνει ένα πράγμα. Ήρθε η ώρα για δράση.

Οι Ιντρίγκ πρέπει να βοηθήσουν τον φίλο και συνεργάτης τους, τον Αλφόνς Ζεζεκέλ τον Γ', διάσημο κοσμηματοπώλη στο Παρίσι και τελευταίο διάδοχο της ιστορικής οικογένειας Ζεζεκέλ. Αποστολή τους είναι να εξιχνιάσουν τη ληστεία του πιο πολύτιμου κομματιού της συλλογής του, ένα ζαφείρι ανεκτίμητης αξίας, το Μάτι του Ποσειδώνα και το οποίο το είχε διαλέξει το βασιλικό ζεύγος του Ζίρλενσταιν για να κοσμήσει το διάδημα της κόρης τους για τον επικείμενο γάμο της. Θα καταφέρουν οι Ιντρίκ να λύσουν το μυστήριο και να σώσουν τη φήμη του διάσημου κοσμηματοπώλη;

Ο Pierdomenico Baccalario και ο Alessandro Gatti έχουν δημιουργήσει μια πρωτότυπη και καλογραμμένη ιστορία που διαβάζεται ευχάριστα και βοηθά τους μικρούς μας φίλους να μεταφερθούν στο Άμστερνταμ και να γνωρίσουν τα μέλη της οικογένειας Ιντρίγκ. Με λίγα λίγα λόγια, αυτό είναι το είδος της λογοτεχνία που πρέπει να διαβάζουν τα παιδιά. 

Το βιβλίο των Pierdomenico Baccalario και Alessandro Gatti "Οικογένεια Ιντριγκ: Το αίνιγμα του μπλε ζαφειριού" κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Διόπτρα.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia